Українська
 
uah
грн

У тренді. Джутові сумки: коли, з чим і куди носити

29 Кві 2019
2
Сумки з натуральних матеріалів підкорюють модні подіуми світу. Нарешті і до нашої країни дісталася мода на трендові сумки - солом′яні, джутові, лляні тощо.



Модниці охоче демонструють джутові сумочки. І не дивно. Практичні, зручні, а ще - дуже теплі, душевні. Все це про них.
Джутові сумочки, не дивлячись на свою зовнішню простоту, дуже ефектні. І зараз вони будуть доречним доповненням будь-якого образу - від пляжного до вечірнього.
Пляжна сумка - це взагалі уже традиційний образ. Джутова сумка буде незамінною на відпочинку. Це, насамперед, різноманітні сумки-круглячки, великі шопери та авоськи.



Образ у стилі кежуал (або ще назва - міський, буденний, повсякденний) дає широкий простір для самовираження. У тім числі і за допомогою стильної ефектної сумочки. Сюди підійде класична та містка сумка-торба (сумка-мішок).

Сумка-круглячок у вигляді кошичка - вибір стильної панянки, яка цінує комфорт і трендовість



А кругла сумочка-таблетка - це взагалі універсальний варіант, який підійде і для прогулянок, і для романтичних побачень

З чим носимо?
Джутові сумки чудово поєднуються і з джинсовим одягом, виходить дуже стильно та цікаво. Гармонійний образ можна створити, доповнивши джутовою сумкою образ із плетеними речами.

А влітку сміливо можна носити таку сумочку з легкими сукнями - однотонними, з квітковими або гороховими принтами - вийде чарівний ′дівчачий′ образ

Далі - кілька фото з модних подіумів, знайдених на просторах всесвітньої мережі





В′язана, плетена сумка із натуральних матеріалів - досить цікавий та оригінальний аксесуар, тому в сезоні весна-літо 2019 варто мати хоча б одну таку сумочку. А ще краще - пару, для різного настрою та для різноманітних образів
Коментарі
1 Тра 2019, 13:28
Интересный тренд. Особенно приглянулись рюкзачки.
0
0
Відповісти
2 Тра 2019, 20:55
Полностью разделяю ваше пристрастие к этому материалу)) У меня в магазинчике тоже есть сумка из джутового волокна в сочетании с льняными вставками! Трудно вяжется, но выглядит потрясающе))
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку