Українська
 
uah
грн

Геть китайські одноманітні іграшки!

28 Лис 2013
1
Сьогодні перед Новим Роком дедалі більшає кількість різноманітних іграшок досить сумнівного складу. Звичайно, за таким пласмасовим непотрібом можна знайти й вартісні речі зі скла, але ціни на досить гарну і дійсно якісну річ кусаються, навіть якщо вона не від українського виробника, а китайського...

Старі іграшки, які висять з року і в рік, вже набридають. Часом їх недостатня кількість бажає поповнення. Купувати схожі іграшки, що виготовляються багатомільйонними партіями, звичайно, не вихід. Але все одно бажання створити свято нікуди не подінеться!

Хочеться чогось особливого!





Що ж тоді робити?

Є чудовий і досить цікавий вихід...

Іграшки з фетру!

Оригінальність форм виробу, неповторність дизайну, не крихкість готового виробу та практичність - це лише невеликі переваги іграшок з фетру зроблених руками. Тим паче, що такою справою завжди можна зацікавити ціле родинне коло!

Більш того, кожна рукодільниця вкладає в працю по виготовленню іграшки свою душу та тепло, плекаючи ідею з самого початку й до кінця...

Така іграшка - чудовий подарунок для себе, родинного кола та своїх друзів...





Коментарі
31 Лип 2016, 18:18
Делаю такие игрушки, правда, пока только для себя. Однажды увидела их в интернет магазине и подумала "Почему так дорого?". А потом, когда на одну игрушку (оленя с уж очень ветвистыми рогами) я потратила аж 6 часов, я поняла, почему такая цена. Ну а вообще, любая ручная работа - нелегкий труд.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку