Українська
 
uah
грн

ОВЕН - які камені вибрати?

24 Лют 2019
Овнам при виборі ідеального талісмана необхідно враховувати, що червоний, жовтий і оранжевий колір каменів посилюють енергетику вогняного знаку, а зелений, блакитний і синій - не дають розвиватися негативним рисам характеру. Якщо якісь особливості знака проявляються дуже різко і несуть негативний відтінок, то краще вибрати камені з зеленим, блакитним, світло-синім фарбуванням або безбарвні.



Для Овна не рекомендуються камені, що символізують воду. З′єднання вогню і води не дасть гармонії. Вогняна натура і водяний символ стануть конфліктувати між собою і вноситимуть непередбачувані ситуації в життя Овна. Остерігатися Овнам варто білих перлів, берилу, малахіту, бузкової або блакитної яшми, аквамарина, лазуриту, місячного каменю, сірого халцедону. Будь-які камені з чорним або практично чорним забарвленням є для Овнів забороненими. Вони навіюють на знак тугу, депресію.

Якщо у Овна не вистачає енергії і життєвих сил, якщо Овен впав у депресію, і його наздогнала низка невдач, слід відразу ж вдатися до допомоги талісмана Овна - яшми. Вона наділить свого власника силами, додасть впевненості в собі, принесе удачу та успіх у справах.

Гранат забезпечує Овнам багато друзів, любов протилежної статі, успіх в суспільстві. Підсилює сексуальне лібідо. Гранат привертає багатство, розкіш, пристрасть до життя.

Овен завжди зайнятий великими справами, великими проектами і в його голові роїться маса ідей. Щоб стати більш красномовним і розвинути інтуїцію, астрологи рекомендують носити Овнам камінь агат. Однак слід акуратно вибирати собі цей камінь. Перш, ніж купити собі виріб з агата, Овнам слід трохи потримати камінь в долонях і відчути, чи підходить він їм. Якщо камінь відгукується теплом, сміливо можна купувати собі прикраси з агату. Якщо камінь «мовчить» або викликає негативні емоції, то від покупки слід утриматися.

Сердолік оберігає Овна від злих чар і є амулетом, що приносить мир і злагоду в сім\\\\′ю. Після тривалого контакту з сердоліком Овен може знайти небачене до цього натхнення, життєві сили, небувалий заряд позитиву.

Гематит допоможе Овнам побачити світ з іншого, більш радісного боку, якщо раптом він засмутився. Камінь розкриває в своєму власникові інтуїцію, дар передбачення, а також налаштовує на веселощі і радість. Гематит стане ідеальним помічником у вирішенні практично будь-якого питання. Цей камінь для Овна обіцяє успіх і впевненість, перемогу і сили.

Аметист зазвичай носять, щоб подолати будь-яку залежність, а також зберегти прекрасний настрій без перепадів. Аметист охороняє будинок Овна від негативу із зовні, перешкоджає будь-яким маніпуляціям, привертає в його життя вірних друзів і взаємну любов.

Тигрове око покаже всі горизонти можливостей і допоможе їх подолати. З цим каменем Овни навчаться мудро вирішувати питання і уникати чорних смуг. Відомо, що всі камені з ефектом котячого ока є прекрасними амулетами від пристріту. Поверхня каменю як би віддзеркалює весь негатив, який спрямований на власника каменю.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку