Українська
 
uah
грн

Значення воскової свічки для людини

26 Тра 2013
В обрядах і звичаях українців споконвіку важливу роль відігравала воскова свічка. Воскова свічка супроводжувала людину все життя. При запаленій свічці народжувалися, одружувалися, йшли в небуття… Без воскових свічок не обходилось жодне обрядодійство.



Позитивний вплив воскової свічки відомий давно у всьому світі. Вона подарує теплий аромат меду, зігріє, додасть сил, запалить в душі радість і принесе в оселю гармонію та спокій.

Свічка є прадавнім джерелом світла. Вона для нас такий же невід′ємний атрибут інтер′єру, як листівка на день народження. Мабуть, немає більш універсального і в той же час романтичного і індивідуального дарунку, ніж сувенірна свічка.

Ароматні воскові свічки є відмінним подарунком, коли у Вас є бажання подарувати близькій людині тепло і затишок Вашого серця.



Живе полум′я свічки очищує повітря від шкідливих мікрочастин (пилу, бактерій та вірусів), а натуральні рослинні компоненти, сконцентровані у воску, поширюються в приміщенні, наповнюючи його позитивним впливом.

Коли горить воскова свічка, вона створює гарну обстановку для спілкування з рідними та близькими.

Віск — унікальний природний матеріал, що володіє рядом особливостей. Перш за все, віск, подібно до води, легко вбирає і записує в своїй структурі інформацію. Ця його властивість дозволяє створювати свічки з цілеспрямованою дією. Тому важливо на родинні свята запалювати воскові свічки, щоб всі побажання акумулювались і здійснювались в наступному році.



Корисна порада: щодня на 10-15 хвилин запаліть у своїй оселі чи то в офісі воскову свічку і простір навколо Вас наповниться благодаттю та гармонією. А особливо зробіть це при зустрічі гостей, буде приємно та радісно.

Потрібно пам′ятати, що запаленій свічці потрібен догляд! Перед тим, як запалити, встановіть її на підсвічник або іншу поверхню, яка не є легкозаймистою. Під час горіння свічки не рекомендується переміщувати її. Свічка повинна знаходитись на безпечній відстані від легкозаймистих предметів. Не забудьте загасити свічку!

І нехай Ваше життя буде світлим та радісним, як воскова свічка!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку