Українська
 
uah
грн

Хочу розповісти про себе

12 Лют 2018
4


Вітання всім!!! Давайте Знайомитися - Я Наталя!!!

Усе своє свідоме життя я в`яжу, і не уявляю як можна НЕ в`язати. Я в`яжу в будь-який час року і завжди роблю це з любов`ю і трепетно. Я дуже люблю в`язання спицями, і недавно прийшла до в`язання гачком і теж полюбила цей напрямок. Останнім часом пішла мода на в`язані килими. І я вирішила спробувати - мені сподобалося. Тепер я займаюся улюбленою справою, створюючи «родзинки» для інтер`єрів, особливо приємно, коли мої покупці радіють як діти, отримуючи свої килимки.
Буду рада ощасливити і ВАС!

-Люблю, коли трапляються дива!!!! Коли килим готовий - трапляється чудо, яке приносить затишок і тепло в Ваш будинок. Чудеса бувають великі і не дуже великі. Обери своє диво.
Кожен килим унікальний в своєму виконанні. І ще одну унікальність вношу я сама, при створенні коврів. Я лівша і всі килими в`яжу лівою рукою по колу, і техніка виконання ковра виходять по годинникової стрілки, що надає виробу оригінальність.

-Ковер ручної роботи підкреслить оригінальність Вашої кімнати, створить затишок і додасть «родзинку» будь-якого інтер`єру, стане оригінальним подарунком до свята.
- Легкий килим ручної роботи пов`язаний гачком з поліефірного шнура 5 мм з сердечником. На дотик килим дуже м`який і приємний. Поверхня килима своєї рельєфністю створює масажний ефект для ваших ніжок.
Не деформується, гіпоалергенний, завдяки своїм складом (синтетичне волокно) не буде схильний атакам молі або схильний до утворення цвілі або паразитів, легко прати, легко сушити. Покриття з поліефіру нагадує шовкову через свого зовнішнього вигляду, м`якості, легкості і довговічності. Крім цього, колір залишається яскравим і не вигоряє.
Величезний вибір приголомшливих візерунків.
- В`язаний килим підійде для будь-якої кімнати - спальні, вітальні або ванною.
Дуже добре підходить для дитячої кімнати.

- Килим можна зв`язати в будь-якому кольорі (білий, жовтий, блакитний, рожевий, бузковий, фіолетовий, червоний, зелений, синій і ін.) І розмір можна підібрати до вашого інтер`єру.
- Додатково покриваю свої килимки з вивороту проти ковзання спеціальним складом, який при висиханні перетворюється в гумову основу, що перешкоджає ковзанню по гладенькій підлозі.
- В`язаний килим з поліефірного шнура прослужить довго не вимагаючи особливого догляду, прання в пральній машині при 30 С (без кондиціонера), пралі, після віджиму (600-800 оборотів) практично сухий Килим досихає в розправленому вигляді на підлозі.
Коментарі
19 Лют 2018, 17:26
Наталья, у вас очень красивые ковры! Удачи вам в творчестве!
0
0
Відповісти
19 Лют 2018, 19:49
Юлия Благодарю!!! Очень приятно!!!
0
0
Відповісти
27 Чер 2018, 23:19
Хоча килими не люблю, вважаю їх трішки пережитком минулого, але ваші - це щось! Вони душевні та стильні, не підвласні часу! Бажаю вам творчого розвитку та адекватних клієнтів
0
0
Відповісти
22 Кві 2020, 18:48
Мені сподобались Ваші роботи. Вони такі теплі та затишні і дуже будуть гарно вписуватись в інтер′єри зі стилем ′Прованс′. Удачі та натхнення Вам у творчості!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку