Українська
 
uah
грн

Канзаші

27 Кві 2018


Канзаші - це техніка створення прикрас з тканини, квітів і шпильок для волосся зі шматочків тканини, складених у вигляді пелюстків квітів. Це ціле мистецтво, що дозволяє творити і створювати приголомшливі вироби з тканини. Техніку «канзаші» придумали в Японії. Вони перетворювали квадрати з шовкової тканини в пелюстки за допомогою щипців і рисового клею. Після вони приєднувалися до металевій основі або призбирували ниткою, створюючи квіти або цілі композиції.

Ними згодом прикрашали гребені, шпильки, шпильки, шпильки, що носяться разом з кімоно японськими жінками. Також в техніці канзаші можна виконати ще й птахів, і метеликів. Але найпоширенішою художньою формою все-таки є квіти.



Японська канзаші (kanzashi) - це довга шпилька для традиційної японської жіночої зачіски. Вони робилися з дерева, лаку, срібла і черепахового панцира. Канзаши (Kanzashi) - прикраси для волосся, що використовуються в традиційних японських зачісках.

Одне з популярних і цікавих напрямків в декоративно-прикладного мистецтві - це техніка прикраси аксесуарів для волосся канзаші. Це мистецтво родом з Японії (кандзасі, від японського слова kanzashi).



Словосполучення kanzashi відбувається з кількох слів - ками \\ (волосся) і \\ Сасу \\ (встромляти), так як історично цей жіночий аксесуар у вигляді шпильки використовувався для створення знаменитих високих японських зачісок. Одне з найпопулярніших прикрас для канзаші - квіти, які умільці роблять зі стрічок або шматочків тканини, складаючи смужки в бутончики і пелюстки.

Ці елементи прикраси кріпляться різними способами на жіночі аксесуари для волосся. Деякі майстрині і майстри створюють своїми руками справжні шедеври прикладного мистецтва в дивовижній техніці канзаші. Різноманітні декоративні квіти незвичайної краси вінчають всілякі шпильки, шпильки, шпильки та інші прикраси для волосся.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку