Українська
 
uah
грн

Чому я почала створювати прикраси і як розвивалися мої ідеї.

24 Лис 2016
4
Взагалі, у мене з дитинства особливе тяжіння до творчого, до того, щоб щось майструвати руками.

З прикрасами вийшло випадково, побачила як майструє подруга і вирішила спробувати, перші вироби звичайно робилися собі. Подобалося, що я вирішую як це буде виглядати і мені не доведеться шукати це по магазинах.



Поступово я обростала усілякими матеріалами, пробувала різне, наприклад, багато працювала з бісером, шукала те, що ′захопить′ мене.





Об′єднувала фетр, камені і гудзики в прикраси.





Експериментів було багато, але в результаті, знайшовся той стиль і та техніка, які особливо мене приваблюють. Я полюбила браслети з різних намистин, які набираються на ланцюжок. Перший браслет.



З цього часу і почалося! Я робила такі ′розосереджені′ вироби, де поєднувалася невелика кількість намистин з металевими підвісами різної тематики, потім в цій тій же ниві почала використовувати камені.





Потім стало цікаво робити браслети ′щільними′ і об′ємними. В той момент я і не думала про те, що саме йдучи за своєю творчою цікавістю, я розвиваюся і з кожним днем, все швидше і якісніше працюю!

Моя ідея об′ємних браслетів стала улюбленою і саме в цій тематиці виконано більшість моїх виробів на сьогодні. Я пробувала і грати з відтінками.







Зараз особливе місце в моїх виробах займає ягідна тематика. Мене так здивувала ця ідея, що я з задоволенням імітують ожинки і малинки з горобиною, смородиною, калиною, чорницею і агрусом. :)

Перші вироби були такими.









Останні роботи вже трошки інші. Замовляю полімерні ягідки і знову використовую ′розріджену′ щільність у виробі. І здається, що скоро я сама накуплю глини і буду їх із задоволенням ліпити! :)





Незважаючи на те, що моя стежка цілком сформувалася в браслетах, я багато експериментую і дивлюся, що з цього виходить. Моїми експериментальними виробами стали кольє зі скляних намистин і натуральних каменів.





Моя творчість в прикрасах - це особливе хобі, тому що я почала продавати свої вироби і сюди втрутився грошовий аспект. Але я чітко розумію, що мені на стільки подобається це заняття, що я готова майструвати навіть без грошової окупності або винагороди. Будь-яку творчість починати варто, хоча б тому, що вона дуже Вас розвиває: смак, увагу до дрібниць, логіку, взагалі любов до прекрасного. Я люблю майструвати, тому що я це роблю, коли є багато часу, і можна приємно повільно думати про щось, одночасно створюючи руками унікальну красу. І я впевнена, що якщо Ви цінуєте своє мистецтво, приділяєте цьому час і робите з любов′ю, то Ваше хобі дуже реально може перетворитися в улюблену роботу!

Надихайтеся і творіть із задоволенням! :)
Коментарі
19 Гру 2016, 16:59
Вдохновляет! Успехов Вам!
0
0
Відповісти
20 Гру 2016, 22:24
Спасибо большое! Очень приятно! :)
0
0
Відповісти
20 Гру 2016, 22:57
Нежно и "вкусно" выглядит ! Успехов!
0
0
Відповісти
23 Гру 2016, 19:39
Спасибо большое!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку