Українська
 
uah
грн

Чи можна дарувати годинник: прикмети і забобони

22 Cіч 2020
Чи можна дарувати годинник: прикмети і забобони



Прикмети, пов′язані з годинником

Одна з найпоширеніших - дарувати годинник погана прикмета. Скажемо відразу, нічого спільного з правилами етикету це переконання не має. Хороший тон дозволяє підносити годинник в якості подарунка. Далі, ми звернулися до релігії - Біблія, Коран, Тора нічого не говорять про дарування годинника. Релігійного підтексту в цій прикметі немає.

Але чому люди боятися дарувати годинник? Вважається, такий жест має кілька трактувань. Перше - коли ви подаєте в дар годинник дорогому для вас людині, це неминуче призведе до непорозуміння, суперечок і навіть припинення відносин. Друга причина, чому не можна дарувати годинник, - це переконання, що таким чином ви зменшуєте час виділене в цьому світі людині, якій маєте намір зробити презент.
У сучасному світі такі прикмети виглядають безглуздо, адже не мають ніякого логічного або іншого пояснення. Мабуть, таке ставлення до годинника, як до чогось ′нечистого′, збереглося з тих часів, коли люди вірили у відьом і магію. І всі ці повір′я давно пора залишити в минулому, вони трималися лише на народній вірі, і переконати людей за допомогою логіки - неможливо.

Годинники - це прекрасний подарунок, і мабуть, бажання дарувати їх близьким було таке велике, що з′явилося контр-переконання. Згідно з яким, якщо ви отримаєте натомість годинника монетку або купюру незначного номіналу, то погана прикмета автоматично перестає діяти. Адже такий процес вже не назвеш даруванням в повному розумінні слова, подарунок ніби викуповується.

Значення годинника в якості подарунка

Ми вирішили дійти до кінця і копнути глибше, що думають в інших країнах про подарунок у вигляді годинника. Також побоюються як у нас? І ось до чого ми прийшли:

1) Що значить, якщо чоловік дарує жінці годинник:

Декларація про те, що «ми разом на кожну секунду дня».
Він віддає свій час жінці.

2) Що значить, коли жінка дарує чоловікові годинник в подарунок?

Жінка заявляє, що «мій час - твій час. Твій час - мій час ».
Всякий раз, коли ви сумуєте про вашій половинці, просто пам′ятайте, що кожну хвилину і кожну секунду інша людина думає вас.
Вона поруч з тобою.

3) Що означає подарунок другу у вигляді годинника?

Ціную час проведений разом і сподіваюся на довгу дружбу.
Я бажаю тобі відчувати себе щасливим кожен день.
Я завжди буду поруч.

4) Годинники - як подарунок колезі, керівнику, діловому партнеру, означають

Я ціную ваш час.
Бажаю вам успіху і нових досягнень.
Глибоко шаную вас.

Як бачите, годинник у вигляді подарунка не обов′язково означають невдачі, сварки і проблеми зі здоров′ям. Ми схильні вірити, що подарунок несе той посил, і ту енергію, яку ми в нього вкладаємо. Зробіть гравіювання з приємними побажаннями і ваш подарунок гарантовано буде ′заряджений′ на позитивні емоції. Якщо людина, якій призначається подарунок забобонний, попросіть монетку натомість.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку