Українська
 
uah
грн

РАК - яке каміння вибрати?

26 Лют 2019


Всі прозорі камені будуть ідеальними талісманами для представників знака зодіаку Рак. А ось яскраво-червоні мінерали не підійдуть. Тому від рубінів і гранатів доведеться відмовитися, також рекомендується обходити стороною камені, які мають сильну енергетику, до таких відносяться алмаз, топаз.

Амулети з каменів, що мають чорний або золотаво-жовтий колір - не найкращий вибір для представників знака зодіаку Рак. Для жінок винятком можуть стати чорні перли, вибирати мінерал дамі слід тільки в тому випадку, якщо талісман викликає приємні емоції.

Перли рекомендується носити прекрасним представницям знака зодіаку Рак, які вже заміжні. Перли дарують своїй власниці спокій і допомагають прийняти правильні рішення. Молодих дівчат перли роблять неприступними і якщо їм хочеться залишатися самотньою, то вони в цьому допоможуть, а якщо вои хочуть знайти свого судженого, краще вибрати інший самоцвіт.

Для Раків аметист - кращий талісман, перед ними він в повній мірі розкриває свої цілющі властивості. Жінкам і дівчатам цього знака самоцвіт допоможе налагодити взаємини з оточуючими, влаштувати особисте життя і обзавестися корисними зв′язками. Аметист точно стане хорошим оберегом і буде притягувати успіх і щастя.

Місячний камінь знижує відчуття пригніченості, роздратування, песимізм. Він заряджає Раків спокоєм, м\′якістю і теплом.
Ще камінь здатний посилити ті риси характеру Раків, як доброта, м\′якість, відкритість, інтелектуальність. І звичайно ж, місячний камінь здатний принести в життя Раків любов, взаємну і всепоглинаючу.

Сердолік допоможе знайти розумне рішення проблем, які є в житті Рака. Завдяки такому талісману в людині стане яскравішою інтуїція, власні почуття будуть зрозумілі, і піде сумнів. Раки стануть більш відкриті і внутрішньо вільні. Астрологи не радять Ракам вибирати сердолік дуже яскравих відтінків.

Бірюза здатна багато чого змінити в житті Рака, її варто використовувати, коли життя зайшло в глухий кут і складно звільнитися від старого вантажу розчарувань. Мінерал вбере в себе всю негативну енергетику і віддасть своєму власнику іншу, свіжу енергію. Бірюза допоможе раків налагодити фінансове становище. Буде порядок і в любовній сфері, що важливо для сором\′язливих, невпевнених Раків. Для Раків бірюза стане рушієм прогресу у всіх сферах життя.

Гематит - сильний оберіг і захист для здоров\′я Рака. Найбільше сил каменю направлено на збереження життєвої енергії і спокою. Чудовий вибір для людей, у яких нервова робота або труднощі в інших сферах життя.

Агат - сильний мінерал, він допоможе покращити комунікативні навички Раков, зробить їх більш привабливими іншим людям, змусить заручитися підтримкою, і допоможе приймати правильні рішення.

Агат білого кольору додасть упевненість Ракам, зробить їх характер більш м\′яким і врівноваженим. Сірий агат - камінь-талісман що подарує Ракам душевну гармонію, він врівноважить їх думки, і втихомирить сварки. Блакитний агат підійде ідеально творчим Ракам.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку