Українська
 
uah
грн

Гарячі тенденції: що модно навесні та влітку?

23 Лют 2021
Пандемія змусила всіх змінити стиль життя. Це не могло не вплинути на моду. Вочевидь, самоізоляція та спогади про краще минуле надихнули фешн-дизайнерів на створення того, що вони створили. Тож, що це? Які образи наповнять весну та літо 2021-го року?
Про кольори та картинки
Головними кольорами гарячих сезонів, як не дивно, стали срібний і білий. У що ще одягатися у рік білого металевого бика?!
Втім, у тренди також потрапили звичні для весни-літа тони. Серед них:
•Всі відтінки блакитного;
•Червоний (зокрема кричуще-яскравий);
•Помаранчевий.
На вбранні нового сезону сором’язливо виблискують спогади про дискотечні 80-ті рр. Вони залишили згадки про себе у вигляді паєток і стразів. Такі прикраси розмістилися не лише на сукнях для вечірок, а й у повсякденному вбранні. Абсолютно блискучий одяг модні дизайнери тепер радять носити не тільки вночі, а й у сонячний день. Як то кажуть, засліпіть своєю красою!
Цікавим ноу-хау сезону стали голографічні елементи на одязі. В залежності від типу освітлення вони змінюють свій колір. Неймовірно ефектно!
Традиційно, головною тематикою принтів на одязі влітку будуть морські та екзотичні сюжети. Таке яскраве різноманіття доповнить горошок різних розмірів і забарвлень. Квіткові принти та райдужні смужки також прикрашатимуть одяг теплих сезонів.
І нарешті про образи!
Нарешті! На подіуми повиходили люди в халатах! Ні, не медичних. Оцінивши на локдауні всі недоліки домашнього одягу, дизайнери попрацювали над його модним удосконаленням.

Як побічний ефект, домашній одяг потрапив на вулиці та в офіси. На щастя, капці не стали вуличним взуттям. Тепер між спальним пеньюаром і сукнею для прогулянки фактично нема різниці.

У категорії ділового костюма домінують суперечливі тенденції. Одні дизайнери пропонують м’які форми та м’які тканини, інші — строгі ділові костюми з чіткою талією.

Щодо талії. У джинсах, шортах і спідницях вона знову занижена. Качайте прес, показуйте пупок!
Головним трендом весни-літа стали прозорі тканини та багатошаровість. Щоправда, тепер ці образи стали більш романтичні та менш провокаційні.
Прозоре мереживо послугувало також матеріалом для створення взуття і сумок.

Широкі та обтислі шорти, комбінезони та водолазки змогли протриматися в трендах і дійти до нового сезону. З ними на ряду стильні спортивні костюми з нальотом гламуру.
Ультрамодним став одяг із сітки. Рибальська, спортивна та шкіряна сітка послугувала незвичайним матеріалом для суконь і верхнього одягу.

Мінімалістичні кардигани та жилети на один ґудзик також з’явилися на подіумах. Ще одним мастхевом весни-літа стало вбрання гачкової в’язки.
Дивною новинкою став акцент на бюстгальтери, які тепер можна носити зверху одягу.

Головне в цьому сезоні — бути елегантним без зайвих прикрас. Мінімалізм і стримана строгість у поєднанні з відвертістю — основні вимоги гарячої пори року.
Насолоджуйтесь і радуйте інших своїм виглядом!

Автор: Юлія Мостова
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку