Українська
 
uah
грн

Портупеї: як варто це носити?

1 Гру 2021
1

У 2022-му році портупеї все ще залишаться трендом. Втім, досі застосування цього сміливого аксесуару є вельми суперечливим. Проблема у тому, що неправильне поєднання одягу з портупеєю робить образ вульгарним та навіть трешовим. Як же створити елегантний та вишуканий імідж, надягнувши портупею? Корисні поради від Romaster читайте у цій статті!

На шляху війни

Варто зазначити, що портупея прийшла у фешн-індустрію із поля бою. Раніше конструкції з ременів, які кріпилися на різних частинах тіла, виконували роль військової амуніції. Спочатку на ній розташовували холодну зброю, а потім набої та пістолі.
У 2012-му році американський модельєр Прабл Гурунг вперше ввів портупеї/стрепи у загальну моду. Досі цей аксесуар залишаться у тренді. Проте, у мешканців країн колишнього СРСР, де сексу не було, портупеї асоціюються виключно з BDSM. Хм, цікаво, звідки вони цього набралися...
Річ у тім, що велика кількість модниць не вміє правильно підбирати одяг до цього аксесуару. Світові стилісти рекомендують різноманітні варіації, втім Romaster не з усім згодний.

На нашу думку, поєднувати нагрудну портупею з масивними светрами, широким одягом і класичними пальтами — це вершина трешовості. Але смаки у всіх різні, проте рекомендації щодо гармонійності одні на всіх.

Як не можна робити
Нагрудна портупея яскраво підкреслює жіночний рельєф тіла. Такий аксесуар чудово пасує струнким дівчатам із середнім об’ємом грудей. Дами з пишними формами можуть вульгарно виглядати у портупеї.
Поєднання цього аксесуару з короткою спідницею або шортами, прозорою блузою та ботфортами також надає образу занадто еротичний характер. Якщо ви не хочете виглядати, як фетишна модель — не надягайте такі предмети гардеробу до портупеї.
На нашу думку, поєднання стрепів із сорочкою з принтом, смужками та клітинкою є невдалим рішенням.

Стильні поради
Найліпше портупея поєднується з такими стилями:
•Класика;
•Мінімалізм;
•Готика;
•Мілітарі.

Аксесуар не повинен нападати на очі перехожих. Контрастне поєднання із забарвленням одягу робить вигляд занадто жорстким для сприйняття. Груди у такій портупеї здаються двома мішеньками. Підбирайте одяг у тон із кольором портупеї. Якщо ну дуже хочеться виділити груди, візьміть портупею на кілька тонів темнішою за відтінок одягу.па
Надавайте перевагу стриманому обтислому одягу.

Доволі гарно аксесуар поєднується з футболками, водолазками, коктейльними та довгими вечірніми сукнями.
З аксесуаром гармонують далеко не все прикраси. Її слід комбінувати з:
•Чокером;
•Сережками-кільцями;
•Широкими шкіряними браслетами.
Але не надягайте все одразу.
Портупею на ногу/гартер не обов’язково носити з короткою спідницею чи шортами. Браслет круто виглядає на шкіряних штанах.

Зараз портупеї це символ сильних жінок, які перемагають. Ця феміністичність є природною та неполітизованою. Тож, будьте собою та насолоджуйтеся цією розкішшю.

Автор: Юлія Мостова
Коментарі
Прикольно! Успіхів!
2
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку