Українська
 
uah
грн

Що робити, якщо талісман з каміння розколюється, рветься або губиться?

25 Жов 2021


Люди часто засмучуються через те, що їх талісман із каменів ламається, рветься, розколюється або зовсім губиться. Чи так це жахливо, як може здатися на перший погляд?

Звичайно, коли річ ламається або губиться - це завжди трохи неприємно, проте у випадку з талісманами, все якраз навпаки.

В першу чергу талісман - це магічний предмет, а вже в другу чергу - прикраса.

Якщо в талісмані тріскається або розколюється каміння, то це означає, що він повністю виконав покладену на нього місію, тобто: виконав поставлене завдання, прибрав все, що необхідно було прибрати, відбив потужну магічну атаку. Ламаючись, розтріскуючись, розколюючись, розриваючись або зовсім гублячись, амулет тим самим говорить, що він зробив все, що від нього вимагалося і тепер йому на зміну повинен прийти інший оберіг, а цей потрібно закопати в землю, або залишити, але вже тільки в якості прикраси.

Якщо з вашим талісманом сталося щось подібне, варто порадіти, адже ви могли потрапити в дуже неприємну або складну ситуацію, але вчасно подбавши про це, змогли її уникнути. Зламаному або загубленому оберігу потрібно придбати заміну, щоб і надалі перебувати під захистом від небезпечних ситуацій.

Якщо оберіг, який тріснув, є сімейною реліквією, дуже цінною річчю, дорогим подарунком, і вам дуже шкода викидати, то можна його зберігати, нічого поганого і страшного в цьому немає. Тільки треба каміння почистити енергетично.

Найчастіше талісмани та обереги закопують у землю.Так само слід поступити з оберігом, коли ви раптом починаєте відчувати, як він стає вам в тягість і ви більше не хочете його одягати і відчуваєте негативні емоції.

Якщо у вашому талісмані розірвалася резинка або шнур на якому він був зроблений, проте каміння залишилось непошкодженним, річ можна відремонтувати замінивши фурнітуру та зробивши чистку та активацію. Але пам′ятайте, після кожного ремонту сила каміння в талісмані буде слабшати.

Майстер талісманів з каміння Марина Максимова

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку