Українська
 
uah
грн

Упізнаєте принцесу з відомого муьтика? В′язана гачком лялечка хендмейд

20 Гру 2021
2
Принцеса з відомого мультика за купленою у тайської майстрині Namsompan схемою. Робилася на замовлення та трохи змінювалася відповідно до побажань клієнта.


Однією з умов було, щоб вона могла висіти на наплічнику. Відповідно, довелося додати петельки на голові з міцної, прозорої еластичної волосіні. І пришити одяг та взуття до тіла. Також, на відміну від оригіналу, використані саморобні в′язані очі.


Насправді, наша принцеса відчутно відрізняється від того, як вона виглядає у тайського автора. Просто напевно та використала об′ємну синтетичну пряжу (це не було згадано у схемі), а ми працюємо майже виключно 100% натуральною, українською пряжею з бавовни та льону і саме нею зв′язали лялечку.


Як добре відомо тим, хто знайомий із нами досить давно, ми нечасто робимо людиноподібні ляльки, і це було приємною різноманітністю у нашій звичній діяльності. У нас у колективі навіть було певне обговорення щодо того, наскільки цей напрямок нам близький.


У результаті, якщо ми щось такого плану і створюватимемо самі, то точно нескоро. Але виконати незвичайне замовлення – завжди цікаво! Тим більше, що до нас звернувся виключно приємний і добропорядний клієнт, який як сам чітко викладав свої побажання і коригував результат, так і залишав простір виконавцю, поважаючи специфіку ручної праці.
Він також нагадав нам, що нам потрібно ′підтягнути′ фотоподачу виробів; і ми працюємо із тим!


Дякуємо Роману та зичимо багато радості від його придбання!

Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, комментариями, впечатлениями! (⌒‿⌒)
2
0
Відповісти
13 Лют 2022, 09:59
Мой любимый мультик когда то был!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку