Українська
 
uah
грн

Квіткові прикраси

10 Сер 2018
Для тонких, романтичних натур настало справжнє свято! Прикрашання волосся і нарядів квітами на піку популярності. Вплетені в коси, обідки, вінки і незвичайні шпильки, що нагадують троянди або фіалки, актуальні, як ніколи і безсумнівно зроблять ваш образ жіночним, чуттєвим і неймовірно привабливим.

Квіти - одна з найдавніших і доступних прикрас жінки. Кажуть, що їх використовувала навіть Єва в райському саду. Зараз квіти з тканини, шкіри, хутра є актуальним аксесуаром не тільки жіночого, але і чоловічого костюма, вони вже давно вийшли за рамки весільних туалетів. Квіти і композиції застосовуються: на вечірніх нарядах, випускних сукнях, в весільних брошка-букетах у вигляді бутоньєрки на піджак, в зачісках, як додаток до кольє, на капелюсі, в доповненні до сумочки і туфель і т.д.

Для мене квіткова тема є однією з найулюбленіших. Ніжні тканини органза, шифон, фатин дарують моїм квітам невагомість. Атлас додає особливого шику. Кришталеві і перламутрові намистини, бісер і стеклярус, мереживні мотиви стають розкішними акцентами кожної квітки. Колірна палітра різноманітна і дозволяє створювати вишукані композиції.

Зупиняючи свій вибір на квіткових аксесуарах, важливо знати почуття міри. Часом одна квітка здатна зробити жінку чарівною, а ціла композиція перетворити в клумбу. Необхідно розуміти, який саме образ ви хочете створити. Екстравагантним дівчатам підійдуть яскраві, помітні і химерні квіти з кристалами Сваровські, паєтками, стразами. Романтичним, витонченим натурам більше будуть до лиця ніжні відтінки суцвіть і бутонів, невеликих за розміром, прикрашених перламутровими намистинами.

Прикраси з квітами повинні гармоніювати з одягом. Тобто якщо ви наділи кричущу сукню чи костюм, то і в волоссі повинна бути яскрава квітка. І, навпаки, з повітряним платтям пастельних кольорів прекрасно поєднуються легкі, невагомі непомітні квіти.

Використовуючи різні види і відтінки кольорів, можна зробити образ чуттєвим або невинним, кокетливим або пристрасним!




























[1740222]










❤️❤️❤️❤️

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку