Українська
 
uah
грн

Вибираємо дитячий столик зі стільцем

3 Кві 2023


Доброго дня, любий читачу.
Сьогодні я хочу поговорити з вами про меблі для дітей, а зокрема, про дитячі столики та стільці.
Коли ваш малюк починає самостійно ходити, то приблизно, у два три рокі постаємо питання про придбання дитячого столика та стільчика. Щоб дитина могла за ним грати, їсти, займатися творчістю тощо.
Який комплект підібрати для своєї дитини? Хочеться, щоб він був зручний, функціональний, красивий і не надто дорогий.)

(Найпростіші варіанти – це пластикові меблі, але з точки зору екологічності, надійності та естетики вони викликають сумніви. Теж можна сказати і про меблі з МДФ, ЛДСП.)
Пропоную розглянути варіанти меблів із дерева.

Деревина у всі часи вважалася найкращим матеріалом для виготовлення меблів. Це природний матеріал, вона досить міцна, має сприятливий вплив на організм людини.
Дерево є повністю натуральним матеріалом і не виділяє в довкілля жодних сторонніх речовин. Навпаки, повітря в приміщенні, де стоять натуральні меблі, насичене ефірними маслами та натуральними смолами, а також благотворною енергетикою!!
Недаремно вважалося, що дубові столи та стільці зміцнюють здоров′я.
Тому, при покупці меблів, зверніть увагу, щоб не тільки ніжки столу та стільця були виготовлені з дерева, а й стільниця столу, сидіння та спинка стільця.
Меблі повинні бути повністю з дерева! На 100%.

Ви можете знайти у продажу меблі із сосни, вільхи, ясена, бука. Наприклад, у колекції IKEA є серія меблів із сосни IKEA Sundvik. Меблі з сосни більш м′які, на ній легко залишаються вм′ятини, але, з іншого боку вони легші і ще сосна має бактерицидні властивості. Меблі з сосни гарні для здоров′я дитини і в будь-якому випадку, це краще, ніж, МДФ або пластик.

Найбільш міцними будуть комплекти з ясена або дуба, але такі меблі доступні, як правило, тільки на замовлення. Вільха і бук - також відмінний варіант для дитячих меблів.
Пам′ятайте, дерев′яними мають бути всі частини меблів! Не тільки обв′язка, а й стільниця, сидіння та спинка.

Якщо у вас назріло питання покупки дитячого столика, ви можете звернутися для замовлення меблів з дерева до мене. Я займаюся розписом дитячих меблів із дерева (100% дерева).

Комплекти, які я пропоную не лише екологічні, а й гарні. Адже дуже важливо, щоб наші діти з дитинства розвивали добрий смак, були оточені гарними речами.
Я пропоную дитячі меблі з розписом із сосни, ясена та вільхи. Лише 100% дерево!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку