Українська
 
uah
грн

Правильний догляд за обличчям.

27 Сер 2016
Жінки роблять серйозні помилки навіть в простих щоденних процедурах догляду за обличчям, при цьому будучи в повній упевненості, що все роблять правильно. Але ж шкіра обличчя - це наче сукня, дана нам природою. Єдина на все життя. Пошарпану шкіру не можна викинути і купити нову. І тільки за допомогою правильного догляду можна зберегти її красу на довгі роки.



Необхідно дотримуватися двох головних правил:

1. Регулярність. Основний догляд за шкірою обличчя необхідно проводити кожен день вранці і ввечері.

2. Правильна техніка нанесення косметичних засобів. Всі косметичні засоби необхідно наносити тільки по масажних лініях - це лінії найменшого розтягування шкіри. В протилежному випадку ви будете щодня розтягувати шкіру і сприяти передчасній появі зморшок.

Програма догляду за обличчям в домашніх умовах:

1. Очищення шкіри. Очищати шкіру необхідно вранці і ввечері. Вранці для того, щоб видалити з поверхні продукти життєдіяльності клітин шкіри, що зібралися там за ніч. Інакше ці шкідливі речовини разом з кремом вберуться назад в шкіру. Увечері необхідно видалити з поверхні шкіри бруд і косметику.



2. Тонізування шкіри. Тонізування нейтралізує дію засобів, що очищають, нормалізує pH шкіри після вмивання і готує її до нанесення зволожуючого крему. Тому протирати обличчя тоніком необхідно і вранці і ввечері відразу після очищення.

3. Зволоження шкіри. Зволожувати шкіру необхідно вранці і ввечері. Тому що нестача вологи призводить до сухості шкіри, втрати еластичності і пружності і, як результат, - передчасній появі зморшок.

Важливо пам′ятати:

1. Денний крем потрібно наносити не пізніше ніж за півгодини до виходу на вулицю, а взимку - не пізніш як за годину, щоб він встиг вбратися.

2. Нічний крем потрібно наносити не пізніше, ніж за годину до сну. Можна і за 2-3 години. Тому що поки ваші м′язи рухливі, крем добре вбереться і зробить свою роботу. А якщо ви наносите крем і тут же лягайте спати - ваші м′язи розслабляться, мікроциркуляція порушується, крем застоюється і на ранок це може спровокувати появу набряків, особливо в області навколо очей. А зовсім юним і молодим дівчатам до 25 років нічний крем зазвичай і зовсім не потрібен - ввечері їм досить очистити і протерти шкіру тоніком. У цьому віці шкіра прекрасно відновлюється сама. Допомагати їй не потрібно, інакше вона почне лінуватися і старіти завчасно.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку