Українська
 
uah
грн

7 ОЗНАК того, що перед Вами ДОБРА ТЕКСТИЛЬНА МАСКА

14 Кві 2021
Якщо вже так сталося, що зараз нам потрібні маски для обличчя, вони повинні бути якісними і зручними.

1. АНАТОМІЧНА ФОРМА
Якщо крій масочки анатомічний, вона добре прилягатиме до обличчя і не викликатиме жодного дискомфорту. У Вас не буде необхідності часто торкатися її руками, чи нестерпного бажання зняти негайно :)


2. ДІАПАЗОН РОЗМІРІВ
Певною мірою це продовження першої ознаки. Люди різні. У нас різний розмір одежі і взуття. Відповідно, і масочки потрібні комусь менші, комусь більші. Якщо в продажу лише 1-2 розміри, то відповідно і зручними вони будуть лише для невеликого кола людей.


3. НОСОВИЙ ФІКСАТОР
Разом з анатомічною формою дозволяє спокійно носити улюблені окуляри від сонця :)
a) носовий фіксатор повинен бути
б) носовий фіксатор повинен бути знімним
в) носовий фіксатор повинен бути міцним, але гнучким
Якщо фіксатор вшитий між шарами тканини, така маска під час прання пошкоджується сильніше, і служитиме значно коротший час. Можливість вийняти фіксатор на час прання робить її такою ж міцною, як і будь-який інший одяг, тому однією з важливих ознак доброї маски є окрема кишенька для носового фіксатора.


4. ВНУТРІШНІЙ ШАР
а) натуральна тканина внутрішнього шару
б) білий колір внутрішнього шару
Саме натуральні тканини (батист, бавовняний трикотаж) — м’які, гігроскопічні, не викликають подразнень чи алергій. Білий колір дозволяє контролювати чистоту маски, бо далеко не всі перуть її, як тільки зняли :) З іншого боку — було б дуже прикро, знявши маску у колі близьких, чи, наприклад, у кабінеті стоматолога, виявити, що все обличчя у темних ворсинках :(


5. КИШЕНЯ ДЛЯ ДОДАТКОВОГО ФІЛЬТРА
При потребі підсилити захист, у неї завжди можна покласти спеціальний фільтр (продаються окремо), піднявши тим самим клас захисту до FFP2.


6. РЕГУЛЬОВАНІ ВУШНІ РЕЗИНОЧКИ
Якщо резиночки вшиті намертво, але вони для Вас великі чи малі, таку маску носити буде складно або неможливо. Ознакою доброї маски є можливість регулювати «вушка».
Насамперед вони не повинні бути вшитими намертво, для них має бути окремий підгин-тунель, по якому резиночка рухається вільно.
Далі можна діяти кількома шляхами:
а) одягнути бусинку-регулятор (обов’язково круглу і гладку) на занадто довгу петлю;
б) відрізати зайве, один раз зав’язати вузлик під свій індивідуальний розмір і заховати його в «тунель»;
в) зовсім замінити на інші, зберігши при цьому улюблену масочку.


7. Не до обов’язкових, але бажаних ознак доброї масочки належить присутність на ній гарної вишивки для гарного настрою :)

Ми не любимо шити маски, ми любимо шити весільні сорочки. Але якщо вже так сталося, що вони нам потрібні, то саме ми пошиємо для Вас ідеальну текстильну маску.

Бережімося та будьмо здорові!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку