Українська
 
uah
грн

Хендмейд тренд: комірці

3 Кві 2013
2


Світова мода ось вже кілька сезонів ностальгує за образом дівчини з пансіонату для шляхетних дівчат. Принаймні, таке враження складається на тлі шаленої популярності кокетливих зйомних комірців. Правда, сьогодні милий тренд не обмежується хрестоматійними білими кружавчиками: комірці роблять з найрізноманітніших матеріалів, від оксамиту до металу. Часом вони виглядають навіть дещо брутально - особливо коли їх декорують заклепками або шипами (все одно в такому аксесуарі зберігається нотка аристократичності ... Нехай навіть злегка здичавілої).



Комірцеве божевілля особливо на руку хендмейдерам: адже стильний аксесуар зовсім не складно зробити своїми руками. Ідеї ​​для комірців можуть знайти майстри, які працюють у різних техніках, наприклад:



Комірці можна просто шити з якої-небудь цікавої тканини чи мережива. Складно сказати, яка форма більш затребувана: округла або з загостреними кінчиками, це скоріше справа смаку. Матеріали для пошиття просто знайти в секонд-хендах, які торгують на вагу - навіть у найдешевші дні. В першу чергу, звертайте увагу на візерунок і фактуру тканини. Також не забудьте про жорстку основу для комірця: він повинен тримати форму.





Комірці можна зробити із звичайної тканини, роблячи акцент на декор. До прикладу - розпис, вишивку бісером, гладдю, хрестом, також для прикрашання використовують камені і паєтки, бісер, декоративний шнур, гудзики та ін. До речі, в якості основи згодяться готові комірці, відрізані від старих сорочок та блузок (знову ж таки, секонд-хенд вам у поміч).



Комірці можна зв’язати гачком, використовуючи найрізноманітніші схеми.

Гарно виглядають комірці, цілком сплетені з бісеру або намистин - будуть доречними стандартні схеми плетіння бісерного полотна.

Цікавий варіант - комірці у вигляді намист з тонких ланцюжків.

Вже згаданий варіант: комірці зі шкіри, прикрашені блочками, заклепками, шипами, металевими куточками.

Крім іншого, можна експериментувати із застібками комірців. Варіанти: стрічки-зав’язки, тасьма, фантазійні гудзики, вінтажні брошки-камеї.





Коментарі
21 Вер 2013, 08:18
Очень интересная коллекция, спасибо за подборку.
0
0
Відповісти
UserNotExist
16 Гру 2014, 09:08
Дякую - я також звернула увагу , що такі комірці в моді. Запрошую переглянути мою страттю " Тренди 2015" . Буду рада кожному коментарю.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку