Українська
 
uah
грн

Ази ароматерапії: олії релаксанти

8 Тра 2013


Ароматерапія - одне з найбільш ефективних натуральних засобів, здатних регулювати емоційний і психологічний стан. Тим, кому не вистачає енергії та життєвого тонусу, хто засинає на ходу, допоможуть тонізуючі олії. Якщо ж проблема в зворотному і людина не може розслабитись, в неї проблеми зі сном, вона відчуває занепокоєння і тривогу, то варто звернутися до арсеналу природніх релаксантів. Серед ефірних олій найдієвішими є:


  • Лавандова олія



    Лаванда - це своєрідний символ Провансу, її запах сміливо можна віднести до класики ароматерапії. Серед іншого, рослина широко використовують для виготовлення натуральної косметики. Лавандова олія - ​​хороший гармонізатор, допомагає впоратися з сильними емоційними сплесками, разом з тим - дозволяє побороти сильну втому, позбутися тривоги. Цей засіб відмінно підійде для розслаблення після важкого і напруженого дня.


  • Олія жасмину



    Чуттєвий релаксант і хороший афродизіак. Аромат жасмину - це аромат безтурботності, млості, він піднімає настрій і позбавляє від страхів і туги. Жасминова олія стане до речі тим, хто схильний до депресій і надмірного самокопання.


  • Олія чебрецю



    Стабілізатор емоцій. Заспокоїть не тільки душу, а й тіло, адже здатне розслабляти м′язи. Тому - у складі масажних олій і натуральної косметики - допоможе людям, робота яких пов′язана з фізичними навантаженнями. Крім іншого, чабрецева олія - непогане болезаспокійливе, що актуально, скажімо, при крепатурі (новачкам у спортзалах на замітку).


  • Олія мускатної шавлії



    Допоможе навіть при складних емоційних розладах, депресіях. Здатне знімати напругу - причому як душевну, так і фізичну, подібно тимьяновой маслу розслабляючи м′язи. Непогано піднімає настрій, виявляє седативний ефект.


  • Масло меліси



    Масло з тонкою дією, здатне допомогти при глибинних розладах, душевних травмах. Знімає напругу, піднімає настрій, володіє снодійним ефектом. Разом з тим - допомагає повернути розуму ясність, освіжає. До речі, крім іншого, меліса має антицелюлітний дією (що побічно допоможе впоратися з депресією). :)
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку