Українська
 
uah
грн

10 причин купити іграшку ручної роботи

10 Кві 2016
10 причин купити іграшку ручної роботи:

1. Іграшки ручної роботи робляться не на конвеєрі китайцями, де головне - швидкість, їх неквапливо робить дизайнер. Буває на одну іграшку йде місяць.

2. Якщо іграшка робиться «під замовлення», то враховуються всі Ваші побажання. Можливо це буде маленька Ваша копія.



3. Виріб ексклюзивний. Точної копії немає ні у кого. Найчастіше, навіть якщо майстер робить повтор, то два вироби все одно не виходять абсолютно ідентичними. Мені приємно усвідомлювати, що у мене є ексклюзивна річ.

4. Майстер дуже ретельно контролює весь процес виготовлення, кожен стібок, кожну петельку. Його виріб - це його репутація і його ім′я. Він не може собі дозволити зробити неякісну річ.

5. Багато часу йде на підбір матеріалів. Мало знайти потрібні нитки або потрібну основну тканину, потрібно до них підібрати купу фурнітури, причому так, щоб все це ідеально поєднувалося.



6. На потоці практично немає ручної роботи. А ручна робота ж дає зовсім інший результат, на машинці неможливо домогтися такого ретельного опрацювання деталей.

7. Щоб добитися хорошого результату, потрібно знати весь процес виготовлення, знати склад матеріалів, їх властивості. Хіба на фабриках кожен працівник вдається в такі деталі? А майстер обов′язково.

8. Майстер не економить на якості. На фабриках економія стоїть на одному з перших місць, а при індивідуальних проектах це недоцільно, тому що для майстра головне не здійснити акт купівлі-продажу, а знайти господаря для його дітища.



9. При замовленні оригінального виробу Вам ніхто не буде впарювати непотрібне, до Вас і Ваших побажань прислухатимуться і намагатися разом з Вами створити неповторну річ.

10. У речі є душа, характер, темперамент, історія, і зроблена вона з великою любов′ю.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку