Українська
 
uah
грн

Як доглядати за прикрасами з коралу

23 Чер 2019
1
Корал як і всі інші органічні дорогоцінні камені є м′яким. Це означає, що камінь можна легко подряпати, пошкодити і навіть зламати. Тому для того, щоб коралові прикраси зберігались в хорошому стані якнайдовше, про них потрібно дбати.

Ось деякі поради, що допоможуть у догляді за виробами з коралу :



• Коли коралові прикраси брудні, використовуйте м′яке рідке мило та м′яку тканину або зубну щітку, щоб обережно промити бруд. Не використовуйте різкі миючі засоби або абразивні щітки, оскільки вони можуть подряпати поверхню і призвести до пошкодження. Після промивання ретельно просушіть, щоб уникнути плям з водою.


• Не використовуйте ультразвукові засоби для очищення коралових прикрас. Інтенсивні коливання можуть призвести до руйнування коралів.

• Корал має тенденцію до вицвітання з часом, особливо при впливі тепла або прямих джерел світла. Коралові прикраси слід зберігати подалі від тепла, щоб захистити її колір. Незважаючи на це, деяке вицвітання і втрата кольору неминучі.


• При зберіганні дорогоцінних коралових прикрас, переконайтеся, що він сухий і зберігається в окремій сумці або тканинній коробці для прикрас. Це захистить його від подряпин важкими предметами, такими як інші дорогоцінні камені та метали.

• Уникайте піддавання коралових прикрас побутовій хімії. Сюди входять миючі засоби, косметика, парфумерія та лак для волосся. Одягайте ваші коралові прикраси після того, як ви застосували свій макіяж і парфуми.


• Якщо ви займаєтеся , наприклад, садівництвом, пішим туризмом або плаванням, зніміть коралові прикраси, щоб зберегти її від ударів.

Хоча ці застережні заходи можуть виглядати як багато роботи, зверніть увагу, що це рекомендується для всіх м′яких дорогоцінних каменів, таких як перли і опали, а не тільки для коралів.


Коментарі
9 Жов 2022, 20:23
Дякую, важлива інформація.
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку