Українська
 
uah
грн

Пам’ятка покупцеві бісерних прикрас

31 Тра 2013
2


Так хочеться, щоб улюблена прикраса довгий час радувало, щоб не порвалося, щоб бісер, камінчики і намистини не потьмяніли, не стерлися. І хоч немає нічого вічного, але є прості правила, як продовжити життя улюбленої речі:



Як зберігати

У скриньці, мішечку, коробочці - не важливо. Важливо, щоб прикраса не було згорнуто, скручено, загнуто, притиснуто, загалом деформовано. Адже основа, на якій сплетено прикраса, здатна деформуватися і навіть «запам’ятовувати» згорнуто-загнуте положення. І зберігати слід в темному місці, як втім, і всю біжутерію і ювелірні вироби.



Як носити

Прикраси надягають тільки після того, як Ви надягли плаття (блузу, шарфик і т.д.), і тільки після того як Ви скористалися косметикою, парфумерією та уклали волосся. Прикраси - це останній, завершальний штрих. Попадання на них кремів, парфумів, декоративної косметики та засобів для укладання волосся неприпустимо. Як втім і на будь-яку біжутерію і ювелірні вироби. Одягати і знімати прикрасу слід, розстібаючи замочок (якщо є), не смикати і не стягати через голову.



Як чистити

Прикраси з бісеру очищають сухою м’якою тканиною. Їх не миють у воді. І не застосовують ніяких миючих засобів. У них не купаються і не ходять в басейн.



І що робити не можна

Прикраси не можна кидати, ударяти їми про твердій поверхні. На них не можна наносити лак або поліруючі засоби. Не забувайте, що прикраси - не іграшка для дітей і домашніх вихованців. Вони тільки для Вас. Для того, що б Ви завжди були чарівні.
Коментарі
20 Бер 2014, 09:34
Спасибо, советы вроде бы и известные, но никогда не поздно вспомнить хорошее!
0
0
Відповісти
UserNotExist
18 Гру 2014, 22:25
Да - да - спасибо !
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку