Українська
 
uah
грн

Як правильно визначити довжину браслета при покупці.

16 Тра 2016
1
Підібрати браслет правильного розміру так само важливо, як каблучку або туфельку. Занадто маленький браслет буде складно надягати і знімати, крім того ви ризикуєте пошкодити собі зв′язки, суглоби або, як мінімум, шкіру на зап′ясті. Занадто широкий браслет поганий не лише тим, що його можна загубити, але і тим, що, пам′ятаючи про це, ви підсвідомо будете тримати руку в неприродному положенні, з трохи відведеним великим пальцем, що в кінці дня призведе до вельми неприємних відчуттів.



Для вимірювань вам знадобиться або так звана кравецька рулетка, або тасьма. Також піде і неширока паперова смуга або стрічка. Не вимірюйте зап′ястя ниткою, вона занадто тонка і тому незручна для цього.

Оберніть смужку вимірювальної тканини навколо зап′ястя в тому місці, де ви носили б наручний годинник. Зробіть це так, щоб стрічка комфортно на ньому розташовувалася, але не ковзала і не обмежувала руху. На кравецькій рулетці заміряйте цифри. На тканині, папері, стрічці або тасьмі шматочком кравецької крейди або фломастером позначте місце, де кінець перетинається з основним полотнищем. Прикладіть вимірювальну смужку до лінійки і виміряйте її довжину до позначки. Якщо ви плануєте купувати браслет з намистин або з великими ланками, додайте близько 1 сантиметра. Зазвичай для регульованих браслетів також діє «правило великого пальця», з якого випливає що між браслетом і зап′ястям повинен пролазити великий палець, тоді вам буде комфортно в цій прикрасі. Якщо ви згодні з цим правилом, додайте ще 1,5-2 сантиметри.

Коментарі
22 Чер 2016, 11:31
Дякую за статтю! Дуже змістовно та зрозуміло.
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку