Українська
 
uah
грн

Переваги мочалок з натуральної нитки.

5 Лют 2016
Натуральна нитка завжди гіппоалергенна, тобто виключаються будь-які почервоніння шкіри або дрібні висипи, що нерідко можна спостерігати у мочалок з використанням синтетичної нитки. Також масажні властивості мочалок натуральних на порядок вищі синтетичних.

Отже, докладніше як відбувається масаж. Звісно, ефективність масажу безпосередньо залежить від ступеня жорсткості мочалки. Так, наприклад, джутові мочалки досить м′яко видаляють ороговілі клітини шкіри і надають дуже м′який масажний ефект. Вони підходять власницям чутливої шкіри. Джутові мочалки можна використовувати щодня. Джут (Corchorus capsularis і Corchorus olitorius) належить до волокнистих (луб′яних) рослин, належить до сімейства липових, зростає заввишки до 3.5 м. Вирощують його в Індії та Бангладеші.



Глибшим масажем і антицелюлітним ефектом володіють мочалки з волокна сизалю. Сизаль - натуральне грубе волокно, що отримується з листя рослини Agava sisolana з роду Агава, що росте в Мексиці.

Який вплив надає сизалева мочалка на шкіру. За рахунок своєї відносної жорсткості, сизалева мочалки забезпечує приплив крові до ділянки шкіри, що масажується, лімфа під шкірою розганяється, клітинний обмін прискорюється, а ваші об′єми поступово зменшуються і целюліт тане на очах.



Звісно ж, це не панацея від усіх ваших проблем, але сизалева мочалка в тандемі з будь-якими засобами для догляду за шкірою тіла підсилює ефект останніх. Після застосування цієї мочалки шкіра стає більш гладкою і красивого.

Користуйтеся із задоволенням тим, що подарувала нам природа.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку