Українська
 
uah
грн

Як визначити розмір браслету?

24 Тра 2016
Видів браслетів існує велика кількість. В залежності від матеріалу, з якого вони виготовлені, форми, наявності застібки та інших деталей залежить і метод визначення розміру браслета. Дерев’яні браслети мають жорсткі стінки, вони не розтягуються і не вигинаються (за виключенням деяких). Ця особливість значною мірою впливає на визначення їхнього розміру. Слід зазначити, що для визначення розміру браслета з жорстким корпусом принципове значення має внутрішній діаметр, а не окружність.

Дерев’яний браслет має достатньо легко проходити через кисть руки та не звалюватись з неї.

В Інтернет мережі дуже поширений наступний спосіб визначення розміру:

Потрібно скласти руку в кулак та виміряти відстань між серединами кісточок пальців (вказівного та мізинця). Це і буде діаметр браслету.



Але, проводячи виміри своєї руки та рук своїх подруг, я помітила деякі особливості:

– в залежності від того, як скласти кулак та як зробити заміри, розбіжність між результатами вимірювань може становити до 5 мм, а це дуже багато і дає лише приблизне уявлення про розмір. Наприклад, мої заміри становлять від 68 мм до 73 мм, та моя рука майже вільно проходить в браслет з діаметром 65 мм, а браслет з діаметром 72 мм потрібно притримувати, щоб він не звалювався з руки.

– ліва і права руки мають різні розміри та різну здатність згинатись.



Що ж робити для визначення свого розміру?

Звичайно, можна спробувати в магазині Вашого міста поміряти жорсткий браслет (дерев’яний, пластмасовий), а потім лінійкою заміряти його діаметр. Але дана процедура не завжди є зручною для застосування.

В той же час в кожного з нас вдома є безліч різноманітних жорстких форм, в які можна спробувати протиснути руку, а потім виміряти діаметр форми, що підійшла за розміром. Слід зазначити, що горловини двох банок (звичайної та з євро-кришкою) мають різний внутрішній діаметр. Також можна використовувати котушку зі скотчем, чашку, горщик, келих, вазу та інше.

Також слід знати: чим товщі стінки браслету, тим менше він деформується і тим важче протиснути в нього руку. Вузькі браслети надіти значно легше, ніж широкі.

Сподіваюсь, моя інформація стане для Вас корисною. А який спосіб вимірювань буде найзручнішим - обирати Вам.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку