Українська
 
uah
грн

Червона троянда для танцівниці танго

28 Чер 2016
Красуня з виразними чорними очима і червоними губами, що випромінює впевненість, енергію, відчуття польоту. І обов′язково ВЕЛИКА ЧЕРВОНА ТРОЯНДА в волоссі, як доповнення до ефектного макіяжу і яскравої сукні в драматичному поєднанні чорних і червоних кольорів. Так більшість людей уявляють собі танцівницю танго.

Неважливо хто танцює танго - маленька дівчинка або доросла дівчина, або зріла жінка; неважливо, де виповнюється танго - на сцені театру, на паркеті, килимі або кризі - зачіска з трояндою незмінний атрибут цього танцю. Адже червона троянда у волоссі - символ пристрасті, зухвалості, розкутості. Троянда фабричного виробництва - це ширвжиток, вона ніколи не зможе підкреслити індивідуальність танцівниці танго. Такі речі повинні бути ручної роботи, зроблені індивідуально для кожної дівчини. Хоча це моя думка і, можливо, не всі будуть з нею згодні.







Коли готувала доньці-фігуристці костюм під її танго, переглянула у інеті безліч танцювальних зачісок з трояндами і зрозуміла, що шикарніше гульки, прикрашеної великою червоною трояндою з атласу, немає нічого.

Перший танець, перший виступ - це було так хвилююче. Тому образ продумувався дуже ретельно. У цю заколочку вкладене все мамине старання, вся мамина любов і турбота. Простенька шпилька, але образ танцівниці танго підкреслює ідеально.





Як же це радісно, коли дивишся на свою дівчинку під час виступу на кризі і бачиш яка вона красива, яка доросла. Мамине серце сповнюється гордістю за свою дитину. Ну і за себе теж, адже це моїми руками створена така краса.





Думаю, багато матусь мене розуміють і підтримають, як це приємно зробити своїй дитині річ своїми руками, щось унікальне і неповторне. Куплене в магазині, навіть найдорожче, ніколи не буде так радувати маму і дитину.

Мами, творіть для своїх діток! Даруйте собі радість творчості, а своїх діток робіть найкрасивішими, наймоднішими!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку