Українська
 
uah
грн

Навіщо ми спимо в масці?

15 Бер 2018


Маска для сну - це не просто стильний аксесуар. Це необхідна річ в гардеробі кожного. І не тільки прекрасної половини людства. Адже чоловіки також схильні до впливу зовнішніх факторів на їх організм. А шкідливим фактором в даному випадку є наявність світла під час нашого сну.

Доведено, що найкращий і корисний сон можливий при повній темряві, оскільки саме відсутність світла впливає на концентрацію мелатоніну. Мелатонін - дуже важливий гормон сну, підтримує нашу імунну систему і допомагає відновити організм під час сну. Як уже було помічено вище, концентрація мелатоніну безпосередньо залежить від світла: більше світла - менше гормону. Маска - чудовий засіб зменшити потік світлових імпульсів на сітківку і дати можливість епіфізу виробляти настільки значимий гормон - мелатонін. Маска для сну особливо виправдовує своє застосування в містах-мегаполісах, де ночами горять яскраві вогні, ліхтарі, рекламні щити. Або в дорозі.

Скільки разів безуспішно ви намагалися заснути в поїзді, літаку, в аеропорту? Звичайно, не всі можуть вирішити проблему засипання тільки за допомогою маски. Але погодьтеся, що вона все-таки грає в цьому велику роль. А якщо ваша масочка ще і стильний аксесуар - ніяка дівчинка встояти не зможе. Це ж так здорово оточувати себе красивими речами і отримувати задоволення від володіння ними! Нехай же маска для сну займає не останнє місце в рейтингу ваших улюблених штучок!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку