Українська
 
uah
грн

Хто такі ′Хом′яки′? (Частина 2)

17 Жов 2022

Хто такі ′Хом′яки′? (Частина 1)
Тирити – збирати схеми в найнеймовірніших місцях тирнету, незалежно від мови, якою зроблено сайт, та ще й примудритися цією самою мовою попросити надіслати схему. Побічне явище, яке виникає при цьому – безумовне розуміння всіх мов світу, включаючи китайську, іврит, мумба-юмба та мову північних оленярів.

Сидіти на голці – наркотична залежність від в′язання, здатність в′язати в будь-якому положенні, включаючи лежаче, в будь-яких умовах, включаючи автомобільні пробки, та в будь-якому стані, включаючи сон…

Ломка – тривала перерва у в′язанні, пов′язана з необхідністю працювати чи займатися домашніми справами або з відсутністю тирнету, коли точно знаєш, що на форумі роздають схеми, які просто негайно треба почати в′язати!

Хом′ячі запаси, вони ж – засіки батьківщини, вони ж – пенсійний фонд – хом′ячі гнізда, нори та скрині, набиті всіма мислимими та немислимими прибамбасами, схемами та нитками. Часто любовно перебираються, розгладжуються лапками та обнюхуються, зігріваючи душу хом′яка.

Прибамбаси - всілякі в′язальні приладдя та примочки, включаючи спиці та гачки (машинка, вилка), петельні проби, голки, ножиці такі й ножиці сякі... ніби й не всі потрібні, але нехай будуть, раптом знадобляться, а також пряжа всіх видів, стрічки та інше…

Вантажка - програма для завантаження (читай - стирення) схем із мережі.

нІчором - час доби, найсприятливіший для в′язальниці, коли домашні вже сплять, справи зроблені й можна нарешті (о, господи!) зайнятися улюбленою справою.

нІчором в дозорі - ніч на форумі, в Китаї або на інших сайтах у пошуках нових схем.

Стусани – дружні закиди, кричалки, волання та сопілки з приводу того, що ти ще не дов′язала (або дов′язала, але не показуєш) одну зі своїх робіт.

Жаба – найлютіший ворог хом′яка, який веде з ним смертельну боротьбу за володіння гаманцем. Бої місцевого значення йдуть постійно та зі змінним успіхом. Іноді з незрозумілих причин жаба дає слабину, і ось тут для хом′яка головне – вчасно заметушитися!

Таблетки від жадібності – лікарський препарат від хом′якозу, що допомагає тимчасово, на самому початку захворювання, проте у хом′яків швидко виникає імунітет до препарату, після чого хвороба переходить у запущену форму.

Лежати пацталом – прискорене серцебиття, коли бачиш новинки.

Коктейль із корвалолу та валеріанки – ліки на стадії очікування, коли ж цей... нарешті викладе схему ′новинки′ на форум (скіки можна чекати), передостання стадія перед прийомом ′спирту з огірком′.

Спирт з огірком – засіб для приведення до тями після нової побаченої або вже затиреної ′надзвичайної′ схеми.

Довгобуд – давно розпочата й занедбана в′язалка, ну набридла, перестала подобатися, буває…

Хотілка, хочушка - побачена схема, що знаходиться поза досяжністю загребучих хом′ячих лап.

Хвалюшка - готова робота, тільки знята зі спиць або вже розтягнута, ну дуже хочеться захвалитися та послухати захоплені відгуки інших хом′яків.

Добити - нарешті доробити роботу. Особливу радість приносить закінчений довгобуд або вчасно оформлений подарунок.
Хто такі ′Хом′яки′? (Частина 3)
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку