Українська
 
uah
грн

5 причин завітати на «Київські Контракти. Незалежність» 24-25 серпня

8 Сер 2018
До Дня Незалежності у Києві на Контрактовій площі вже вдруге цього року пройде Великий Подільський Ярмарок «Київські Контракти». 24-25 серпня гості свята відчують справжню атмосферу традиційного українського ярмарку - із безліччю ексклюзивних товарів, смачних наїдок та розваг. У цій статті ми зібрали п’ять переконливих причин, чому варто у ці дні завітати на Контрактову.


  1. Унікальні товари та хендмейд-вироби




  2. Участь у ярмарку візьмуть майстри та виробники з усіх куточків України. Для киян така подія – чи не єдиний шанс познайомитись з продукцією крафтових виробництв до прикладу Закарпаття, Чернігівщини чи Вінничини. На «Київських Контрактах» можна буде придбати стильну річ до нового сезону, знайти унікальний подарунок собі чи близьким людям, урізноманітнити інтер’єр чи свій арсенал прикрас новим виробом.

  3. Гастрономічні шедеври від найкращих шеф-майстрів




  4. Аби голод не заважав ярмаркувати, на «Київських Контрактах» приготують величезне різноманіття смачних страв та напоїв. Можна буде спробувати традиційні українські наїдки в актуальному нині форматі «вуличної їжі» або відкрити для себе нову страву іноземної кухні. На ярмарковому фудкорті пригощатимуть найкращі шеф-кухарі столиці!

  5. Найбільша алея майстер-класів




  6. Впродовж двох днів на ярмарку діятиме велика алея майстер-класів, де досвідчені майстри хендмейду навчатимуть охочих тонкощам декоративно-прикладного мистецтва. Кожен зможе знайти заняття до душі, а потім вирушити додому із власноруч зробленою прикрасою, розписною річчю чи предметом інтер’єру.

  7. Малеча не занудьгує: ярмаркові розваги для дітей




  8. Після непростого вибору іграшок на ярмарку та дегустації смаколиків фудкорту, малеча зможе розважитись, відвідавши спеціальні майстер-класи, атракціони та активності. Веселі аніматори не дадуть маленьким гостям занудьгувати, а батьками – втомитись від постійної біганини за чадом.

  9. Музична сцена: запальні хіти та веселі флешмоби




  10. Зі сцени «Київських Контрактів» протягом двох днів лунатимуть найкращі хіти у виконанні талановитих музичних колективів. Шансів залишитись осторонь і не почати танцювати – нуль! Імена музикантів організатори поки що тримають у секреті, але вже достеменно відомо, що це буде найзапальніша музика цього сезону!


Якщо ви український виробник, хендмейд-майстер унікальних товарів, аксесуарів чи послуг, готуєте смачні страви чи проводите цікаві майстер-класи, «Київські контракти» стануть чудовою можливістю заявити про свій талант чи продукцію.

Сайт заходу: http://kyivcontracts.ufest.in.ua/
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку