Українська
 
uah
грн

Столик з дерев′яних піддонів

3 Лис 2016
1
Всім привіт!

Мене звуть Марина, і не зважаючи на те, що моєю handmade майстерністю є створення біжутерії, сьогодні я хочу поділитися з Вами покроковим майстер-класом по створенню столика для заміського будинку, дачі, тераси та ін. із б/в дерев′яних піддонів/палет.

Ідея ця не нова, але процес захоплює, особливо коли виходить такий шикарний результат!

Для створення столика, мені знадобилися:

- 2 палети 80х50 см (я брала не євро, тому що мені потрібен був не дуже важкий столик), я використовувала ті, що на фото - знизу.



- Шліфувальна машинка по дереву (у мене як на фото) і наждачний папір різної зернистості для важкодоступних місць (якщо немає машинки - можна обійтися тільки наждачним папером).



- Маска, рукавички, шуруповерт, молоток, цвяхи, пензлики, фарба і лак, 4 коліщатка.

Начебто, нічого не забула... Приступимо?



Для початку, за допомогою шліфувальної машинки і/або наждачного паперу гарненько шліфуємо перший піддон. У мене піддони були не дуже нові, тому довелося попрацювати! Обов\\′язково використовуйте рукавички і маску, бажано також мати захист для очей, тому що деревного пилу буде багато. Раджу відразу прибрати ′середню ніжку′ у нашого піддону.



Після того, як перший піддон у нас готовий, розбираємо другий піддон на частини (я сама не змогла, і мені на допомогу прийшов чоловік), для того, щоб закрити цими частинами порожнечі нашого першого піддону, а також для регулювання висоти нашого майбутнього столика. Також гарненько шліфуємо потрібні нам частини, а саме дошки 3 шт. і 2 ′ніжки′ піддону.







Після того, як всі частини у нас ідеально красиві, приступаємо до фарбування.



Я фарбувала в 2 шари кольором, і в 2 шари матовим лаком.

Оскільки мій столик призначався для використання на відкритому повітрі, лак і фарбу я купувала виходячи із цього, попередньо проконсультувавшись з продавцем.











Фарбуємо один шар за іншим, дочекавшись повного висихання попереднього шару. Після того, як всі наші деталі просохли - починаємо збір нашого столика. За допомогою молотка і цвяхів прибиваємо в ′стільницю′ відсутні дошки. І тут знову на допомогу прийшов чоловік. ;-)



За допомогою шуруповерта прикручуємо додаткові ′ніжки′ і коліщатка.





УРА! Столик готовий!





Коментарі
20 Тра 2020, 10:23
Классный стол
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку