Українська
 
uah
грн

Дитячий акрил - прекрасний матеріал для дитячих іграшок

10 Бер 2017
1


Для дітей завжди хочеться підібрати щось особливе: щось ніжне, красиве і одночасно затишне і перевагу варто віддавати натуральним матеріалам. Особое місце в дитячій пряжі займає дитячий акрил.

Існує думка, що дитяча пряжа повинна бути неодмінно з натуральних волокон, що тільки натуральна пряжа не принесе дитині шкоди. Поява акрилової пряжі створила переворот в промисловості - це синтетична нитка, сировину для неї видобувається з природного газу. Але її властивості неповторні: це і ціна акрилової пряжі, неперевершена світлостійкість, дуже висока міцність пряжі, термопластичність нитки, акрилова пряжа прекрасно підлягає дофарбуванню, що дало, як ніколи, велику кількість різноманітнітних живих кольорів і відтінків.

Дитячий акрил - це особлива акрилова пряжа, вона володіє особливою м`якістю і ніжністю. Варто також відзначити її нейтральність. Адже звичайна натуральна пряжа все-таки створена з волокон рослинного або тваринного походження, вона має свої властивості окислення, ступінь переносимості чутливою шкірою, може викликати алергію, і навіть повну непереносимість будь-якого матеріалу з ранніх років у малюка.



Якісна акрилова пряжа - гіпоалергенна і не несе ніякої інформативності - вона просто стерильна. Саме тому якісний дитячий акрил такий хороший для діток і дорослих - він ніяк не впливає на шкіру і, як зараз можна говорити - несе нейтральну енергію, така дитяча пряжа не шкідлива навіть для ніжної і чутливої ​​шкіри немовляти. Лікарі, останнім часом, рекомендують її людям з проблемами шкіри. Завдяки сучасним технологіям якісний дитячий акрил абсолютно не `скрипить`, не розтягується. Що немало важливо, заводи виробники дитячої пряжі і дитячого акрилу дуже добре розуміють для чого потрібна ця нитка. Тому дитячий акрил можна легко і часто прати машинним пранням, а кольори і малюнки на такій пряжі - спеціально підбираються щоб викликати інтерес як у самих маленьких, так і у дорослих.

Ще одна властивість цієї пряжі - її стійкість до зношування - адже найменші перевірять її далеко не раз, і кожного разу вона буде витримувати удари і тертя, зберігаючи свою фактуру і форму волокна.
Коментарі
20 Бер 2018, 11:43
только почему-то катышки быстро появляются(( а с автором согласна на все 100
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку