Українська
 
uah
грн

ПП або Майстер. Частина друга

10 Чер 2013
1
Читати - ПП або Майстер. Бути чи не бути... Частина перша

Продовжуючи розвивати обрану тему, так народилася наступна частина статті. Минулого разу ми зупинилися на першій оптовій закупівлі матеріалів.

Друга - четверта протікають за наступним сценарієм. Вивчаємо прайс з оновленнями (ми вже знаємо якість, швидкість відправки і всі нюанси роботи постачальника/ів), вибираємо тільки найнеобхідніше, що напевно буде потрібно в цей раз. Отримуємо посилку, співаємо дифірамби виробнику, дилеру, транспортним службам і собі коханій))).

Домашні проходячи повз розкладені на підлозі коробки і дивлячись на твоє задоволене обличчя посміхаються і крутять пальцем біля скроні (що для щастя людині потрібно!).



Далі йде період пересортовування матеріалів. Перекладання з коробки в коробку відбувається не один раз. Спочатку це раз на тиждень, потім кількість збільшується до щоденної перебирання з шепотом «Так, це поки сюди, а це потрібно буде завтра» ...

Якщо Ви належите до незначного числа майстринь, у яких є окрема для творчості кімната - вам дуже пощастило! Тому як потихеньку поклади коробок починають заповнювати антресолі, і всі вільні кути. При чому з черговою закупівлею грати в тетріс ними ставати все складніше.

Коли в черговий раз чоловік спотикається про наші скарби і починає бурчати, ми з важким серцем починаємо шукати прибудуй для свого багатства.

У наступних частинах ми розглянемо з вами з чого починається торгівля в соцмережах, що необхідно для продажу матеріалів в роздріб.
Коментарі
13 Гру 2013, 10:06
да, да, да))) но самое обидное когда, ты купил все, что тебе нужно, а приходит заказчик и говорит - а мне надо вот то...(на что ты посмотрел и сказал: "да ну, нее, мне это никогда не понадобится") и нужно срочно собирать очередную посылку О_о )))
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку