Українська
 
uah
грн

Серветка чи роздруківка? (частина друга)

6 Тра 2017
Переваги роздруківки.



Розвиток комп′ютерної техніки дав нам змогу отримати будь-яку картинку. Широкий вибір картинок нам пропонує мережа Інтернету. Люба картинка, що існує в цифровому форматі може бути надрукована. У мене є картинка, яку одна майстриня побачила на пакеті у перехожого та сфотографувала. Так, вона потребувала додаткового коригування, але це деталі.
Розмір картинки завжди можна скоригувати у відповідності до наявної заготовки. Також, завжди є можливість скоригувати саму картинку (змінити колір, прибрати зайві чи домалювати необхідні деталі).

Якість роздруківки залежить від паперу та принтеру. Принтер бажано використовувати лазерний. Це дає гарантію, що при намочувані картинки чорнила не попливуть. Папір підбирається для кожної роботи індивідуально.
Але у роздруківки, як і у серветки є свої недоліки.



Кожна роздруківка перед використанням потребує додаткової обробки. Майже для всіх робіт роздруківку потрібно зробити тоншою. Кожна майстриня вибирає свій спосіб, але будь-який з них потребує певних зусиль та часу. Після застосування деяких методів картинку неможливо виривати.
Наскільки б тонкою не була роздруківка після її наклеювання вона потребує додаткового вирівнювання.
Немаловажною умовою отримання роздруківки є вільний доступ до кольорового принтеру, бажано лазерного.



В моїй творчості на мої вподобання значно вплинула наявність великого вибору картинок. Я віддаю перевагу роздруківкам, але відмовитись від серветок я не можу. З серветками набагато приємніше та легше працювати.

Сподіваюсь моя стаття стане в нагоді майстринням-початківцям. А можливо вона трохи розширить уявлення про техніку декупаж для покупців.








Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку