Українська
 
uah
грн

Стрілець - яке каміння підходить?

20 Бер 2019


Гранат вважається найсильнішим і потужним оберегом всіх Стрільців. Він зможе активувати всі позитивні якості цього знака. Якщо людина щодня носить на собі таку прикрасу, то він дуже швидко здатний досягти будь-яких висот у професійній сфері. Гранат допоможе бути більш терплячим, не дозволить Стрільцям здійснювати енергетичні атаки на своїх близьких. Гранат врятує від псування, пристріту і будь-якої нечисті. Камінь здатний захистити свого господаря від будь-якого негативного фізичного впливу.

Також, одним з найпотужніших каменів-талісманів Стрільця вважається аметист. Цей унікальний камінчик надає найпотужніше сприятливу дію на психіку і мислення свого володаря. Носіння аметиста розсіює всі негативні емоції і тривоги, допомагає сконцентрувати всі зусилля і думки на найважливіших завданнях. Оберіг оберігає від будь-яких ворожих підступів і практично від усіх небезпек. Він зміцнює загальний імунітет і піднімає свого господаря настрій.
Тигрове око - символ удачі і благополуччя. Знижує негативні риси характеру, такі як лінь і апатія, підсилює позитивні - цілеспрямованість і інтуїцію. Покращує матеріальне благополуччя.

Лазурит може направити всі свої лікувальні якості на організм представників цього знака. Вбереже камінь і від поранень, нещасних випадків та інших неприємностей, з якими може зіткнутися Стрілець на своєму шляху. Він зможе розбудити в представника цього знака прагнення до нових починань, розбудить у ньому нові ідеї, дасть родючий грунт для її реалізації. Не варто нехтувати каменем і тоді, коли хочеться побудувати нові міцні відносини.

Талісман з бірюзи здатний захистити людину від будь-яких неприємностей. Причому неважливо, чим вони будуть спровоковані. Камінь здатний усунути будь-який негативний чаклунський вплив, сприятиме зміцненню фізичного здоров′я людини. Крім того, бірюза накриє свого господаря справжнісіньким покровом, який захистить його від будь-яких нещасть і поневірянь. Амулет допоможе налагодити відносини з новими партнерами і зміцнить вже наявні зв\′язки.

Топаз поліпшить у свого володаря обмінні процеси, посприяє збереженню молодості, нормалізації апетиту. Топаз зарядить гарним настроєм навіть самого похмурого людини. Стрільці, які вибрали в якості талісмана топаз, відзначають, що вже через деякий час вони стають спокійнішими, оптимістичними, врівноваженими, стресостійкими, позбавляються від тривожних думок і кошмарних снів.

Існують такі мінерали, які посилюють негативні риси характеру своїх володарів або витягають з них енергію. До таких, на думку більшості астрологів, відносяться: олександрит, перли, сердолік і цитрин. Нефрит також є самоцвітом не рекомендовані для Стрільців, адже він притягує самотність і робить своїх володарів більш різкими, готовими до змін, тобто підсилює негативну енергію для представників цього знака.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку