Українська
 
uah
грн

Хто такі ′Хом′яки′? (Частина 3)

17 Жов 2022

Хто такі ′Хом′яки′? (Частина 2)
Китай – неоране поле для стирення нових схем. Здійснити набіг на Китай – безвізово та безмитно перейти віртуальний кордон для контрабандного винесення схем, контрабандно ж витягнутих дружніми китайськими хом′яками з віртуальних світових просторів до себе в норки.

Рожевий/блакитний Китай – це не те, що ви подумали. Це китайські сайти з дизайном рожевого та блакитного кольору відповідно, з купою халявних схем, на які ходити небезпечно, тому що повернутися можна через тиждень та в неадекватному стані.

Почитати схемки на ніч - процес розглядання схемок в передчутті та захопленні, як буде в′язатися ось ця, ця і ще ось та також. Часто супроводжується прицмокуванням та підвищеним слиновиділенням. Подовжує хом′яче життя. Прирівнюється до нірвани. Хом′як отримує позитивні емоції та засинає з посмішкою повного ідіота на обличчі.

Аутотренінг - спроба навіяти собі вранці ′до комп′ютера не підходжу, новинки не дивлюся′. Найчастіше спроби виявляються безплідними, тому що після запитання подруги в месенджері ′а ти ось це бачила?′ аутотренінг відкладається до наступного дня.

′свербить в одному місці′, ′руки сверблять′ - дуже хочеться почати нову в′язалочку, хоча вже лежать 5 недоробок і 2 довгобуди, але ′я тільки зроблю два рядки і все!′

Пилосос - залітний хом′як, шкідник-зломник, тирить схеми нишком і нічим не ділиться.

Зломник – місцевий хом′як, який ділиться схемами, але ніколи не каже ′дякую′ за завантажене.

Поколупати перед сном - зв′язати кілька рядків, петельок з очима, які злипаються, для того, щоб отримати дозу і запобігти ломці.

Цар Кощій над златом - дуже хворий хом′як у стані нервового збудження, який риється у своїх багатствах. У цей момент чіпати його не рекомендується, тому що він може перетворитися на тигра, й наслідки цього непередбачувані.

Не дайте хом′якові загинути - виручити хворого на хом′якоз, а значить кинути в хом′яка чимось, що поповнить його запаси або дати/нагадати посилання.

Перебрати - це не в сенсі випити зайвого, а любовно перевірити хом′яківські запаси.

Перезалити - звичайно це не про бензобак в машині, а оновити непрацююче посилання.

Сліпа схема – схема нечитабельної якості та непридатна для роботи.

Жаба душить - загострення хом′якозу при ломці: коли фізичні можливості придбання чогось не збігаються з хотілками хом′яка.

Процес – не має відношення до КПК та ЦПК. Операція з перетворення хотілки на хвалюшку.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку