Українська
 
uah
грн

MustHave: чому треба мати чокер?

11 Лис 2020
1


Протягом століть чокер залишається в моді. Це не дивно! Цей аксесуар помітно підкреслює звабливість і жіночність своєї власниці. Така прикраса має своєрідний магічний вплив на образ жінки та реакцію чоловіків на неї.
Існує байка, ніби чокери не пасують дамам з округлим обличчям, короткою шиєю та дещо більшою вагою тіла. Насправді все це — лише омана. Правильно підібраний чокер підкреслює переваги зовнішності та приховує недоліки. Втім, така прикраса дійсно личить не всім.
Оскільки чокер робить акцент на шиї, носити його не слід у двох випадках: за наявності складок на шиї чи другого підборіддя. В усіх інших випадках необхідно лише правильно підібрати модель.
Насправді чокер може візуально видовжити шию. Тож, якщо природа не подарувала вам лебедину шию — це ще не привід відмовлятися від такої звабливої прикраси. Людям такого типу слід обирати чокери зі звисаючими ланцюжками або іншою фурнітурою. Ці елементи візуально роблять шию довшою та стрункішою.
Неправильне поєднання чокера із вбранням може зіпсувати образ будь-якої пані. Тож, варто дотримуватися наступних порад:
• Ніколи-ніколи не одягайте чокер на одяг;
• Чокер слід носити з декольте;
• До сорочки з комірцем краще вдягати тонкий чокер;
• Найкраще чокер пасує до V-подібного вирізу;
• До одягу з відкритими плечима чи глибоким декольте варто надягати широкий чокер.
Все було б дуже просто, якби не велике різноманіття стилів, серед яких так легко заблукати.




Автор: Юлія Мостова
Коментарі
15 Cіч 2021, 06:52
Спасибі за пояснення жіночої прикраси чокер. Уже проскакувала така думка зробити щось подібне вишитого намиста. Ваш виріб зі звисаючими ланцюжками (фото №2) наштовхує на використання бісеру. Думаю, це було б гарно. Вишукано, жіночно. Правильно підібравши кольори, можна створити оригінальну прикрасу, яка милуватиме ні тільки ваші очі, але й буде захоплювати погляди ваших знайомих. Зробить вас та вашу шию предметом захоплення та наслідування.
Я була б вам вельми вдячна, якби ви змогли б мені надіслати це повідомлення у нотатки.
Щиро ваш Вертоград.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку