Українська
 
uah
грн

Шампунь. Твердий шампунь

6 Лип 2019
Більші і менші шматочки, зовні схожі на мило. Вони можуть бути різної форми, а ще – трохи шершаві на краях. Словом, нічого особливого. Але це – не мило. Не тільки не звичайне мило, але навіть і не т.зв. «шампуневе мило». Це – твердий шампунь.



Тверді шампуні виникли на косметичному ринку не так давно. Проте встигли завоювати прихильність тих, хто піклується про красу та здоров′я свого волосся.

Твердий шампунь – це принципово новий продукт для очищення волосся та шкіри голови. Він відрізняється від традиційного використанням натурального ПАР. Якщо у традиційних шампунях це або SLS, або без сульфатна основа. То у твердих шампунів – ПАР на рослинній сировині. Кококсульфат натрію – м′яка аніонна поверхнево-активна речовина, виготовлена із кокосової олії. Є екологічною альтернативою для лаурилсульфату натрію, при цьому не сушить шкіру та волосся, повністю розкладається при потраплянні у навколишнє середовище.

Твердий шампунь має ряд переваг перед іншими. Зокрема, окрім екологічності, слід відзначити його зручність використання та економічність. Так, маленького шампуню вагою 20 грамів вистачить на цілий місяць використання.

Його зручно брати з собою у подорож, оскільки такий шампунь займе мало місця, а ще він не розкисає після контакту з водою.
Такий шампунь висококонцентрований, а значить, усі корисні добавки, які він містить, будуть приносити більше користі для волосся та шкіри голови. Так, тверді шампуні можуть містити у складі олії – кокосову, касторову, реп’яхову, мигдальну – залежно від потреб волосся. Також у якості активних добавок можуть використовуватися косметичні глини, аюрведичні пудри – нім, шик акай, амла і т.д., які благотворно впливають на стан волосся, та які неможливо додати у звичайний рідкий шампунь.
Тверді шампуні – це модно та екологічно, а ще – здорово! Спробуйте, і більше не захочеться повертатися до магазинних
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку