Українська
 
uah
грн

Ловець снів в інтер′єрі

10 Лют 2016
2
Ловець снів - один з найпопулярніших символів як в сучасній культурі, так і в езотеричній, даний амулет має під собою древній сенс, який актуальний і сьогодні. Ловець снів традиційний для багатьох культур - від північноамериканських індіанців до сибірських народностей. З давніх давен, коли Землю ще не вважали круглою, а богиня Асібіікааші закидала на світанку свою павутину, витягаючи сонце з за обрію для початку дня, коли залізний вік не настав і наконечники стріл були з обсидіану - богиня сказала племені Оджибве з острова черепахи, щоб люди не втратили її заступництва, вона веліла переселенцям також робити ловці снів, щоб через них вона могла допомагати людям, як вона допомагає сонцю щоранку.



Але пройшли роки, десятиліття і століття, світ став прогресивним, час швидкоплинним, і тільки сни і мінерали залишилися тими вічними, як до початку наших часів.



Ловець снів не тільки став талісманом і амулетом від злих духів, поганих снів - ловець снів став атрибутом сучасного інтер′єру. Світ перейшов на інший виток розвитку, ми зняли бабусині килими, викинули громіздкі меблі, наші квартири стали мінімалістичні і лаконічні, але чогось стало не вистачати. Сучасна людина захотіла зробити свій будинок не просто нічлігом після важкого дня, напруженої метушні на роботі і дорозі, ми захотіли заповнити білі стіни чарами.



І так через роки ловець снів придбав не тільки містичний характер, але і заповнив чарами весь простір будинку.

Ловець снів сьогодні - це річ не просто з лози і прядив′яної мотузки з дерев′яними намистинами, сьогодні це напівдорогоцінне каміння, які несе свою енергію і надає силу і здоров′я, здатність до навчання, або просто несе любов і знаходження своєї половинки.



Ловець снів став атрибутом і талісманом багатьох людей, його можна створити по натальній карті вашого гороскопу. Можна створити ловець снів за датою народження та імені, тому що кожен мінерал, кожен камінь несе свою незабутню енергетику. Як, наприклад, рожевий кварц - це камінь любові, а гематит - камінь організаторів, ораторів і воїнів.

Якщо говорити про імена, наприклад, ім′я Яна - це камені цитрин і лабрадор.



Можна до безкінечності перераховувати властивості каменів, вплив кольору, що дуже важливо в інтер′єрі, і вплив його на людину.



Також можна окремо сказати про вплив металів на організм, таких як мідь.



А містична властивість пір′я - совине несе мудрість власнику даного амулета.



Перерахувати все в одній статті неможливо, звичайно найправильніший амулет той, що ви зробите самі, але ви можете скористатися послугами дизайнера, який має досвід роботи зі створення як мініатюрних композицій, так і великих й об′ємних.



Дорогий друже, вибір завжди залишається за вами!



Коментарі
25 Бер 2016, 00:56
супер
1
0
Відповісти
Гарно
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку