Українська
 
uah
грн

Акуратна дитина - щасливі батьки!

16 Кві 2018
Зараз у всіх дітей дуже багато дрібних іграшок - це кіндер, маленькі конструктори, маленькі набори тварин, машинок, ляльок і багато інших видів дрібних іграшок, які прибувають в наші квартири постійним потоком!)))
Крім цього у дитини ще багато інших дрібних ′скарбів′ - камінці з вулиці, резиночки, блискітки, обрізки картонок, фантики, засушені комахи і рослини і т.д. !!!

А ми дорослі помічаємо їх, коли постійно на них наступаємо або в темряві або коли наш погляд прикутий до гаджету! О! Які слова в ці моменти зриваються тихесенько з наших вуст! Звезення зуби! І всі ми знаємо, що нам хочеться зробити в цей момент з усіма цими дрібними і гострими іграшками!
 
Але ж ці дитячі ′скарби′ не можна викидати, також не можна лаяти своє миле чадо за збір ′дрібничок′ - це його дитячий світ, це дуже важливо для його гармонійного психічного розвитку.

Як же нам, дорослим, впорається з цим, подбавши і про своє психічний стан і про дитячий? !!!

Просто всім цим ′скарбів′ потрібен будинок!
Дитяча скринька - це відмінне рішення цієї проблеми!
ПЛЮС ваша дитина з ранніх років стає самостійним і акуратним! Діти із задоволенням після гри (адже для них це продовження їхньої дитячої гри) розкладають різні види іграшок за різними скринькам, добре запам′ятовують, в якій шкатулці хто у них живе або ночує. Тренується і міцніє дитяча пам′ять - діти запам′ятовують і розрізняють кольори і картинки на скриньках. Діти самостійно розставляють свої коробочкі- шкатулки по місцях на стелаж або в шафу. Так розвивається почуття акуратності, порядку в своїх речах, самостійності, турботи про улюблені іграшки (а надалі про людей і вихованців).

Нехай кожен ваш день наповниться щастям спілкування з дитиною.
Самостійний і акуратний дитина - щасливі батьки!





























































Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку