Українська
 
uah
грн

Догляд за іграшками та виробами з фетру

13 Лют 2021


Я дуже задоволена тим, що маю можливість займатися улюбленою справою. Дарувати і продавати вироби, виготовлені своїми руками виявляється дуже приємно. Працюю я з фетром. Фетрові іграшки незвичайні, дуже подобаються малюкам, безпечні та легкі в догляді. Проте не всі знають, як доглядати за фетровими виробами. Тому вирішила трішки розповісти про це.

Фетр потребує нескладного, проте особливого догляду.

При незначному забрудненні його можна почистити щіткою для одягу чи липким валиком.

Чудово очищають вологі, неароматизовані серветки чи мокра тряпочка, треба просто потерти забруднене місце і дати висохнути.

Інколи є потреба в прані. Прати треба вручну, в теплій воді (30°) з використанням дитячого мила або рідкого гелію для прання. Пам′ятайте, ні в якому разі виріб не жмакати і не терти! Ополосніть в теплій воді, покладіть на рушник і легенько потисніть (не викручувати!). Після цього розкладіть на рівній поверхні до висихання, але не на батарею і не під пряме сонячне проміння!

При довгостроковому використанні на фетрових виробах можуть з′являтися ковтунці. І це - не проблема! Їх можна легко прибрати спеціальною машинкою або звичайними манікюрними ножицями. Головне - бути обережним і не зробити дірку.

Якщо ви будете виконувати ці нескладні рекомендації, ваші іграшки та вироби з фетру будуть довго радувати вас та вашу малечу!






Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку