Українська
 
uah
грн

Догляд та зберігання прикрас.

11 Лют 2019
Надягати прикраси слід в останню чергу, коли ви вже одягнені і скористалися всіма необхідними косметичними засобами і парфумом.


Після контакту зі шкірою насухо протерти металеві елементи м′якою фланелевою тканиною і упакувати товар для подальшого зберігання.

Знімати прикраси перед сном і під час занять спортом.

Не носити вироби ручної роботи під верхнім одягом або під час виконання будь-яких фізичних робіт, які можуть викликати механічні або хімічні ушкодження.

Якщо ви плануєте надіти прикраси ручної роботи на урочистий захід поза домом в ту пору року, коли потрібно «громіздкий» і «масивний» верхній одяг (пуховик, пальто, шуба і т. д.), то краще взяти прикраси з собою в коробочці або футлярі. Зберігати прикраси в сухому місці при кімнатній температурі, в закритих футлярах, коробочках, тканинних мішечках, спеціальних пакетах «zip-lock» -«зіп-пакетах» з смугою-затиском, скриньках і, бажано, окремо один від одного.

Не залишати прикраси лежати на відкритих сонячних променях.


Квіти з термопластики (запеченої полімерної глини) без покриття (лак, глітер, пастель, акрил) в «натуральному вигляді» можна мити мильним розчином, чистити м′якою щіточкою або губкою. Квіти з покриттям слід протирати акуратно. Так само акуратно, якщо квіти містять вставки з каменів і намистин або «пухнасті» тичинки.

Щоб уникнути деформації, бережіть прикраси від падінь і ударів.

Такі прикраси, як брошка, наприклад, небажано надягати на ту сторону, де ви носите сумочку або пристібаєтеся ременем безпеки в автомобілі.

P. S. Таку пам′ятку ви знайдете в коробочці з кожним вашим замовленням

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку