Українська
 
uah
грн

Купи, вдягни, носи

16 Кві 2021
Підбираємо колір одягу за колірним типом зовнішності

Чому одним до лиця яскраво-помаранчевий колір, а іншим його слід уникати?
Ми не замислюємося над цим, купуючи вподобаний одяг. Адже він так чудово нам пасує! А як щодо кольору?
Тепер, знаючи свій базовий і сезонний колірний тип, ми зможемо гармонійно підібрати одяг не тільки за формою, а й за кольором.
Ми підготували вісім весняно-літніх комплектів комбінування кольорів.

Зимовий колірний тип

Цей колірний тип перевершує решту за ефектністю, контрастністю та яскравістю. Смарагдовий колір в одязі у поєднанні з іншими, такими як світло-блакитний, створять загадковий стиль. Червоно-коричневий відтінок додасть яскравості і водночас м′якості одягу й образу загалом.
Подивіться, як стильно виглядає комплект з чорною в′язаною футболкою з різнокольоровими меланжевими елементами. Тут є відтінки ожинового сиропу, кунжутного, світлого сіро-блакитного і червонувато-коричневого кольорів.

Лавандова в′язана блуза з плісированою спідницею, з босоніжками на високих квадратних підборах зачарує своєю привабливістю.


Весняний колірний тип

В′язаний топ із короткими рукавами створює яскравий настрій переливами кольорів салатового і тепло-зеленого з відтінками лайма. У комплекті з прямою спідницею на запах, босоніжками і маленькою сумочкою через плече перед нами малюється легкий і витончений образ.

В′язаний джемпер з короткими рукавами представлений м′ятно-блакитним, гірчичним і білим кольорами. Разом з брюками-балонами, сандаліями на танкетці й окулярами цей комплект створює відчуття легкого холодку, зберігаючи при цьому ніжну привабливість.


Літній колірний тип

Пляжна сукня-сарафан сіро-зеленого тону в поєднанні із лляної сорочкою, низькими сандаліями і капелюхом у стилі бохо підкреслить вашу елегантність, багатий внутрішній світ і творчий потенціал волелюбності.

Халтер-топ, холодний бежевий і темний бежевий зі смужками кольору зів′ялої троянди, з малиновими і пурпурово-рожевими відтінками, у поєднанні з кюлотамі, сліпонами і шкіряним браслетом-ремінцем висловить усю вашу екстравагантність, зберігши при цьому неповторний стиль.


Осінній колірний тип

Топ-безрукавка з відтінками пшеничного, сіро- і синьо-зеленого, червонувато-коричневого кольорів, футболка кольору хакі, слоучі і кросівки створюють комфорт відчуттів у всьому образі.

Бордова туніка добре поєднується з прямими джинсами або джеггінсами, доповненими хусткою і балетками. Усе це відобразить у вашому образі впевненість у своїх поглядах на життя.


Ми показали вам лише вісім образів. Скільки їх можна створити — вирішувати вам. Відкиньте сумніви, щоб купити в′язані речі ручної роботи в інтернеті. Ми завжди підкажемо і підберемо колір одягу за колірним типом вашої зовнішності.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку