Українська
 
uah
грн

Догляд за виробами з валяної вовни.

16 Лип 2015
Всі рукодільні повстяні вироби зроблені з чистої вовни з додаванням натуральних волокон. Враховуйте той факт, що вовна має антибактеріальні властивості і здатна до самоочищення, тому не вимагає частого прання.



Для того, щоб речі з повсті радували Вас протягом багатьох років, треба виконувати прості правила по догляду:
1. Вироби дбайливо прати м′яким тертям в ледве теплій воді з використанням рідких пральних засобів для вовни або для делікатних тканин, що містять ланолін, не деформуючи виріб. Вовна очищається дуже швидко!
2. Вироби не можна викручувати, бажано промокнути, загорнувши в махровий рушник.
3. Розправити виріб, поправивши всі об′ємні деталі, тоді пропрасувати з вивороту праскою в режимі шерсть зі зволоженням.
4. В розправленому вигляді сушити на плоскій поверхні.
5. Вироби з повсті зберігають з лавандовим саше або іншим засобом від молі.
6. Натуральна вовна любить свіже повітря. Коли виріб з повсті прибрано на зберігання, зрідка діставайте і провітрюйте його. Вовна легко вбирає, і так само легко віддає запахи!

УВАГА! Не періть і не сушіть вироби з повсті в пральній машині! Машинне прання_віджим_сушка приведуть до усадки і деформації виробу. Ви його втратите безповоротно!



Вироби з 100% вовни в процесі носіння можуть закочуватися в деяких місцях. Це природний процес. Катишки потрібно акуратно зрізати ножицями, пропрасувати виріб на високій температурі з відпаркою.



Керуючись цими простими порадами можна довго насолоджуватися речами з повсті і отримувати задоволення від їх покупки.

З повагою,
Василина зі СВІТУ ШЕРСТІ І ФАНТАЗІЙ.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку