Українська
 
uah
грн

Патріотичні прикраси і з чим їх носити

19 Чер 2022


Патріотичні прикраси бувають різними : браслети, чокери, кольє, сережки, гердани і багато іншого.

Дам декілька загальних рекомендацій.

Браслети бувають зі стрічок, ниток, намистин та бісеру (саме такі я виготовляю). В залежності від виду матеріалу одні браслети, як наприклад з ниток чи стрічок я пропоную носити під час звичайної прогулянки містом. А ость браслети з намистин чи бісеру можна гарно поєднати і з діловим стилем, і з вечірнім вбранням, і зі звичайним міським стилем.

Перейдемо до сережок. Невеличкі сережки гвоздики або маленькі вісюльки можна додавати до будь-якого образу та стилю. Сережки побільше, наприклад кільця діаметром від 3 см гарно підійдуть для вечірніх прогулянок та офісного не строгого стилю. Довгі сережки з вісюльками краще додавати до вечірнього або коктейльного образу.

Чокери загалом підходять для більш вільного стилю, але бувають і такі які впишуться у діловий стиль. Для офісного стилю більш підійдуть чокери виготовлені з бісеру.

Кольє в цілому краще використовувати у вечірньому образі. За деякими винятками, є такі, що добре впишуться в міський стиль.

Гердани краще за все носити з білими блузками, однотоними сукнями та діловими костюмами. Вони самі по собі дуже яскраві і привертають до себе увагу, тож не слід перевантажувати образ ще й принтом на одязі.

Для вас можу запропонувати класні чокери, браслети з бісеру та сережки з гербами або намистинами.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку