Українська
 
uah
грн

Шипасті браслети: з чим і як їх носити?

3 Гру 2020
Сьогодні ці прикраси гармонійно вливаються в жіночі, чоловічі та навіть дитячі образи. Не обов’язково мати гору м’язів та спис у руці, щоб носити шипастий браслет.

Безумовно, найефектніше така прикраса виглядає у поєднанні зі шкіряним одягом. Втім, шипастий чи клепаний браслет разом з чорною коктейльною сукнею створює вельми екстравагантний образ. Такі аксесуари слід поєднувати зі стилями бохо, сафарі, кежуал, мілітарі та етно. Брутальні браслети також стануть вдалим доповненням до вбрання зі середньовічними елементами.

Не беріть ці прикраси під спортивний одяг. Звісно, якщо не прагнете створити образ гопника 90-х рр...

Браслети з шипами та клепками вдало гармонують з іншими прикрасами. Надягніть на обидві руки однакові браслети, чи браслети зі схожою фурнітурою, якщо хочете створити максимально брутальний імідж. Не слід лишати іншу руку голою, або надягати на неї тоненьку прикрасу. Так не вдасться створити збалансовану композицію. На другу руку також можна одягти кілька тонких шкіряних браслетів. Це рішення може бути дуже оригінальним, якщо погратися з кольорами браслетів і фурнітурою. Також доречним стане годинник на широкому ремені.

Не забувайте про каблучки. Слід надавати перевагу масивним моделям.

Чокер чи ремінь стануть чудовим доповненням до брутальних браслетів. Якщо дизайн цих прикрас буде схожим — вам вдасться створити ідеальний образ.

Не забувайте, широкі браслети з металом привертають увагу до ваших рук. Важливо, щоб вони були охайними. Попіклуйтесь про манікюр. Фарбувати нігті у темний колір бажано, але не обов’язково. Дійсно необхідно потурбуватися про красиву форму та чистоту нігтів.

Будьте охайними та стильними!











Автор: Юлія Мостова
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку