Українська
 
uah
грн

Правила зберігання прикрас з полімерної глини

25 Лип 2016


1. Зберігайте виріб в закритій коробочці або скриньці, щоб на ньому зайвий раз не осідав пил і воно не вицвітало на сонці.

2. Не потрібно випробовувати виріб на міцність.

3. Берегти від дітей і тварин (не гризти і не брати в рот).

4. Не зберігати у вологому середовищі і не класти в воду (хоча полімерна глина і не боїться вологи, але випробовувати її довгий час водою не бажано). Необхідно знімати перед миттям/купанням/плаванням.

5. Якщо ви потрапили під дощ - не переживайте, прийшовши додому, просто акуратно промокніть виріб сухою тканиною або просушіть феном (холодним струменем повітря).



6. Швензи сережок, основи шпильок в разі потреби можна протирати дезинфікуючим розчином (спирт, хлоргексидин, мірамістин).

7. Не протирайте ацетоном, спиртом, рідиною для зняття лаку, парфумом і т.д.

8. Вироби з полімерної глини не слід нагрівати, тримати на сонці, поблизу нагрівальних/опалювальних приладів, поруч з відкритим вогнем, також слід уникати різких перепадів температур. На холоді виріб може стати крихким.

9. У разі забруднення мити виріб теплою водою із застосуванням рідких миючих засобів (наприклад, рідини для миття посуду) або шампуню. При митті можна використовувати м′яку губку або ганчірку. Не варто сильно терти виріб, це може пошкодити поверхню. Після миття досить промокнути виріб рушником або серветкою. Хоча бажано здійснити суху чистку звичайним чистим пензликом.

10. Якщо раптом від виробу відвалилася металева фурнітура або вискочив штифт - це легко можна виправити супер-клеєм.

Може скластися враження, що догляд за прикрасами з полімерної глини вимагає занадто багато зусиль, але насправді це не так. Будь-який виріб вимагає дбайливого ставлення й догляду, і прикраси ручної роботи не виняток.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку