Українська
 
uah
грн

Кульчики серця з крилами метелика, в′язані гачком. Сережки ручної роботи

7 Гру 2021
1
Минулого тижня ми розповідали про нашого піонера мініатюрного в′язання – кульчики серця. Сьогодні ж повідаємо про те, що проросло з того успішного експерименту…
Звичайно ж, справжні серцекрильці! З петельками, меншими за торець сірника. І це все – стовпчики з чималою кількістю накидів! Це як стрибки на скакалці з підвипідвертом, мабуть)


Звичайно, це робилося для душі та заради експерименту. Втім, як і багато того, що робиться вперше. Мабуть, це й залишиться нашою межею у мініатюрі. Принаймні, у найближчому майбутньому. Просто навіть якщо брати збільшувальну оптику, то меншої за розміром пряжі поки що не знаю, де шукати. Так що це – топчик нашої майстерності у мініатюрі, на сьогоднішній день.
Не металева частина, яку в наступних зразках ми замінимо на більш елегантну, а саме в′язана гачком.


Характерно, що багато чого в конструкції наших виробів постійно змінюється і стає все кращим, але саме конструкція крил метелика вже довгий час залишається незмінною. Як головний конструктор PSK, я не уявляю, що там можна покращити. І не я один. Можливо, це те саме «пряме», яке не випрямляється. Час покаже.


Поки що – милуйтеся цією тонкою роботою і, звичайно ж, діліться, будь ласка, будь-якими вашими думками та зауваженнями з цього приводу. Особливо критичними! Вони допомагають нам ставати ще кращими.


До речі, в мініатюрі я особисто все ж таки намацав для себе межу. Наприклад, я не можу зв′язати гачком у такому масштабі хвіст мишки – він просто стягується і все!

Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, комментариями, впечатлениями!
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку