Українська
 
uah
грн

А коли у вас народилася бізнесвумен хендмейда?

17 Лют 2014
4
От як тільки прийшла в голову одна думка, так я відразу і побігла до комп′ютера - записати її. Пам′ять-то дівоча, до того ж забита вона всякими творчими речами.

Справа в тому, що я тільки що згадала, коли мені вперше прийшла в голову ідея продати свій хендмейд.



Тоді мені було десь років 10-11. Ми тільки переїхали в новий будинок, і я тільки навчилася азам в′язання, точніше - в′язати гачком ланцюжок з повітряних петель. І ось зв′язала я з коричнево-бордової нитки, чимось на муліне схожої, кілька ланцюжків такою довжиною, щоб одягнути на шию можна було, і пришила до них кулончики - паперові зображення тварин, вирізані з дитячої книжки «Математика в картинках» (пам′ятаєте , в радянський час вони були дуже поширені - такі з червоною обкладинкою, на якій слон в касці щось там будував з кубиків). На свої ексклюзивні кулони визначила ціну - «заломила» аж по 2 радянські копійки. Куркулька, чесне слово! Цілий день ховала їх на вулиці біля будинку під великим каменем. Що найцікавіше, я навіть пропонувала своїм друзям зробити у мене покупку, розписуючи при цьому який грандіозний бізнес-план народжується у них на очах, і що з часом розширю-таки я свій бізнес. І що ще більш цікаве так це те, що вони дійсно хотіли купити у мене ці чудо-кулони на ниткових ланцюжках, але таких нечуваних грошей вони при собі не носили.



Було вирішено гроші випросити у батьків, а угоду відкласти на завтра. Так і приховала я свої кулони під каменем до самого вечора. А ввечері цією грандіозною ідеєю я поділилася з мамою, при цьому навіть підрахувала, скільки можна буде заробити, а заодно і дріб′язку поклянчити для розміну грошей (бізнес обіцявся бути прибутковим). Але мама, з невідомих мені причин, не підтримала такого сміливого і ризикового дитячого починання, більше того, навіть заборонила мені суворо думати про подібні ідеї, зрубавши тим самим на корені бажання нести велике мистецтво в сірі маси...



Ось так в мені народжувалася бізнесвумен хендмейда.

А Ви пам′ятаєте, коли у Вас з′явилося бажання перетворити свої творіння в грошовий еквівалент?

Поділіться своїм досвідом у втіленні бажання творити для ринку хендмейда!
Коментарі
Виктория, вы точно куркулька))) Я в хорошем смысле слова. А у мне любимый ребенок пинок дал... необходимостью идти в декрет))) Так и родилась у меня бизнесвумэн хендмэйда))) Ну еще и благодаря маме, не закупи она мне такой желанный мне сутаж для первых проб, наверное так бы и любовалась на творения других мастеров в интернете и занималась такой обыденной и не особо интересной работой вроде стирки-готовки-уборки, и бесцельным просиживанием в интернете)))
0
0
Відповісти
8 Кві 2014, 10:45
Начинать никогда не поздно)) Здорово, когда дома поддерживают, это такой волшебный пинок к действию! ))
0
0
Відповісти
Зелми Розалина
28 Жов 2014, 21:35
Прикольно!!!
0
0
Відповісти
1 Лис 2016, 16:23
А я вот к бизнесвуменству созрела вот только сейчас. Идея, конечно, посещала мою голову и раньше, но все же пришла я к этому только вот вот...
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку