Українська
 
uah
грн

Ця шапочка з хутряним помпоном!

20 Cіч 2019
Ця шапочка з хутряним помпоном - хіт сезону 2019 р заполонила весь Instagram. Навіть тренд минулого сезону, дорогуща шапочка Таккорі, зараз по популярності їй поступається, хоча скоріше, це її елегантний і сучасний варіант. А Вам вона подобається?



Мені дуже подобається шапочка, але справа не в ній, а в хутряному помпоні на ній! Кожна друга жінка цієї зими на свою шапку почепила цю ′красу\′, абсолютно не замислюючись для чого він там потрібен і з чого він зроблений. Може тому, хто в′язав шапку не вистачило пряжі, щоб зробити з неї ж помпон і довелося відрізати шматочок від сусідської залежаної шуби? Ну, це в кращому випадку! Багато модниць і не здогадуються, що на їх голові всього лише шматочок хвостика єнота або зайчика! Та жоден поважаючий себе журнал мод не надрукує моделі шапок з живими хвостами. І не тому, що їх засудять товариства захисту тварин, а тому, що просто непристойно чіпляти на голову те, що прикріплюється зовсім в іншому місці.

Навіть довгоногі дівчатка з \′Плейбой\′ почепили заячі хвостики туди, де за природою їм і місце. Але для нас це не керівництво до дії! Ми робимо те, що спало на думку! А подумати можна тим, що під шапочкою? Дорослі тітки, що причепили хвостики єнотів і зайчиків, задумайтеся про те, що про Вас подумають перехожі дорослі дядьки! І про що думає чоловік, дивлячись на те, як його дружина прикрашає себе хвостиком зайчика замість золотих прикрас, як робили це наші мами?



Я не проти моди на помпони, а навіть - за! І не закликаю берегти залишки тваринного світу. Просто в гардеробі жінки все повинно гармонійно поєднуватися, особливо на думаючій голові! Модна сьогодні шапка повинна (але не обов\′язково) вінчатися помпоном, але не з огризка хвоста звірятка! Він може бути великим, іноді дуже великим, однаковим за кольором з шапкою або мати в собі колір куртки або капюшона куртки. Для цього світ вже давно створив пряжу різної якості і кольору, а робити помпони вчать ще в школі. Як на мене, так помпон повинен не нав\′язливо з\′єднувати разом кольори куртки і шапки. Для жінок у віці в\′яжеться шапочка просто з гарним денцем.



Шапочка повинна бути прикрасою Вашої голови! Утеплюйтесь красиво!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку