Українська
 
uah
грн

Образи Нового Року: як вбратися на свято?

25 Гру 2020

Нарешті! Нарешті цей коронавірусний рік піде у минуле! Як же зустріти Новий Рік, щоб він був успішним? Що вдягти та чим прикраситися?
В першу чергу слід нагадати, що 2021-й рік — епоха білого металевого бика. Це — маскулінна, владна та норовлива тварина. Вона прихильно ставиться до людей з аналогічним темпераментом.

Не дратуйте бика! Не вдягайте кислотні та будь-які яскраві кольори, зокрема червоний. Не вбирайтеся в одяг і прикраси з агресивними чи тваринними принтами. Бик — це самодостатня істота, якій не потрібні зайві елементи самовираження. Тому стиль святкової вечірки має бути нестримно елегантним. Візьміть класику за основу. Пам’ятайте: ви не новорічна ялинка, не натягайте на себе багато мішури!

Головні кольори майбутньорічної вдачі — білий, всі відтінки сірого та чорний. Людям, яким не подобаються такі строгі кольори, слід звернути увагу на пастельні та природні відтінки.
Уникайте вульгарності. Проте глибокі декольте, відкрита спина, оголені плечі та високі розрізи на довгих спідницях будуть чудовим доповненням до класичного образу. Але оберіть не більше двох з вищеперелічених елементів.

Короткі спідниці не рекомендовані в цьому році. Актуальним трендом вечірки також є штанні костюми та комбінезони. Перелік вдалих фасонів не обійшовся без джинсів. Слід зазначити, що ці ультрамодні штани вперше потрапили у продаж саме в рік металевого бика. Тож, цього разу джинси будуть символічним вибором.

Вельми стильним рішенням стане асиметрія. Бику це сподобається!
Не надягайте багато аксесуарів. Надавайте перевагу мінімалізму. Обирайте прикраси з білих металів.
Макіяж і зачіска мають бути природними. Підбираючи манікюр, надайте перевагу класичному френчу.

Щоб 2021-й рік став вдалим — зустріньте його у домашній компанії з позитивом!

Автор: Юлія Мостова
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку